Coafuri

# tendinte 2021 #hairstyle

In 2021 se poarta indrazneala. Culori de par neconventionale pentru un look fresh

Dupa un 2020 gri si tulbure, in 2021 este permis orice cand vine vorba de culorile parului. Se poarta nuantele indraznete, dar si pastelurile ceva mai cuminti, daca vreti sa iesiti din tiparele blond-saten-roscat-negru.

Ce culori te ajuta sa iesi in evidenta in 2021

Cel mai usor, daca doriti sa va jucati cu culorile parului in 2021, este sa folositi sampon nuantator sau vopsea de par semipermanenta, ambele produse avand o rezistenta limitata la spalari.

Verde

Aceasta culoare este in tendinte de ceva vreme, deja, insa in 2021 va puteti juca oricat doriti cu diferite nuante, de la verde inchis, pana la verde deschis sau chiar fosforescent. Pentru un efect vizual puternic, jucati-va cu nuantele de verde inchis, smarald sau cu cele metalice.

Albastru

Tonurile de albastru sunt la mare cautare in acest an si se obtin cel mai usor pe un par blond. Se pot combina cu suvite blonde sau verzi, rezultatul final fiind de mare impact.

Aqua-blue va fi culoarea anului in materie de coafuri. Puteti opta pentru o colorare integrala, pentru vopsirea varfurilor sau pentru cateva suvite, alternate fie cu verde, fie cu argintiu, fiecu negru, pentru un aspect vibrant.

Mov-lavanda

Parul lavanda se poate obtine cel mai usor cu ajutorul unor sampoane nuantatoare aplicate pe par blond sau platinat pentru ca va avea mai multa stralucire. Daca aveti par saten si doriti sa ajungeti la aceasta culoare pastelata, este indicat sa il decolorati in prealabil. Puteti opta pentru tonuri intense sau pentru cele mai subtile, pastelate, pentru un statement de nonconformism si caldura, indrazneala si candoare.

Cum intretii culorile neconventionale

Vopselele care dau culori neconventionale parului sunt in general acide, semipermanente, si se prepara cu un oxidant foarte slab. Pigmentul nu intra foarte adanc in firul de par si tocmai de aceea se spala destul de repede, in cel mult 20 de spalari.

In functie de tipul de par pe care il aveti s-ar putea sa fie nevoie de improspatarea culorii la intervale mai scurte de timp. Totusi, decolorarea nu este o problema chiar atat de mare, pentru ca scaderea in intensitate a culorii trece drept o noua schimbare de look, nu neaparat ca o neglijenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului