Coafuri

#vopsea de par #suvite #hairstyle #primavara 2011

Hairstyle 2011: Tendinte in vopsitul parului cu suvite

Schimba-ti lookul inainte sa inceapa vara si adauga suvite pentru un look modern si trendy. Afla care sunt tendintele in hairstyle in 2011 cu privire la parul vopsit cu suvite.

Chiar daca lookul natural este cea mai importanta tendinta a sezonului atunci cand vine vorba de par, il poti adopta si daca esti o mare fana a suvitelor.

Texturile sunt un element central in hairstyle 2011, iar suvitele te pot ajuta sa adaugi mai multa profunzime coafurii tale preferate.

Chiar daca alegi nuante naturale sau culori mai indraznete, suvitele te pot ajuta in aceasta primavara sa obtii un look unic si trendy.

Vezi care sunt cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont daca vrei sa-ti vopsesti parul in suvite in 2011.

Sursa foto: BecomeGorgeous.com

 

Naturalete

 

Daca vrei sa adopti un look in trendurile acestui sezon, dar cu parul vopsit in suvite, nu te indeparta de nuanta de baza a parului tau.

Stilistii recomanda cel mai apropiat ton mai deschis sau mai inchis fata de nuanta parului tau, dar poti obtine rezultate reusite cu urmatoarea nuanta.

Spre deosebire de parul vopsit fara contraste, suvitele iti ofera si mai multa libertate pentru a crea coafuri diferite in functie de ocazie.

Unul dintre look-urile cel mai cautate in aceasta vara va fi parul "de plaja", inchis la radacini si din ce in ce mai deschis catre varfuri. Acest look este insa recomandat blondelor. Pentru brunete, stilistii recomanda doar vopsirea varfurilor intr-o nuanta usor mai deschisa.

Sursa foto: Haircutshairstyles.com

 

Culori indraznete

 

Daca te aventurezi sa iesi din trendurile cele mai populare, poti alege dintr-o varietate mare de nuante potrivite pentru suvite in aceasta vara.

Rosul ramane vedeta suvitelor, datorita versatilitatii sale: se imbina cu succes atat cu culorile calde, cat si cu nuantele reci.

De la purpuriu la portocaliu si roz capsuna, culorile calde sunt cele mai potrivite pentru suvite in acest sezon, spun stilistii. Daca preferi nuantele reci, alege albastru sau verde.

Tine cont de nuanta pielii tale si de culoarea ochilor atunci cand alegi culoarea suvitelor. Suvitele vopsite in nuante indraznete de rosu le vor pune in valoare cel mai bine pe femeile cu ochii verzi.

Sursa foto: Haircutshairstyles.com

 

Volum

 

Foloseste-te de suvite pentru a da senzatia de volum in functie de a coafura pe care o preferi.

Pentru a adauga volum parului tau, vopseste-l in suvite mai deschise la culoare. Suvitele vopsite in nuante inchise te pot ajuta sa obtii un look cu mai multa profunzime, dar nu te vor ajuta cu nimic daca parul tau este lipsit de volum in mod natural.

Locul in care te hotaresti sa vopsesti parul in suvite este deasemenea important pentru aspectul de volum. Suvitele plasate in crestetul capului vor da proeminenta coafurii tale.

Pentru cel mai versatil look, foloseste o singura culoare de vopsea de par pentru suvite. Atunci cand cauti un look mai original, poti alege doua culori, insa acest stil se potriveste cel mai bine cu extravagantele vestimentare si ar putea crea un contrast neplacut cu tinutele office.

Sursa foto: BecomeGorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului