Coafuri

# tunsoare gresita #daune morale #salon # coafeza

Greseala colosala a unei coafeze. Si-a tuns gresit clienta, iar salonul trebuie sa-i plateasca acum daune de 270.000 de dolari

Greseala colosala pentru un salon de infrumusetare care acum este bun de plata, deoarece nu a respectat cerintele clientei. Este vorba despre un salon de infrumusetare din India, care are de platit daune 270.000 de dolari unei femei, deoarece i-a facut o tunsoare gresita. 

Femeia, un top model care avea contracte cu firme de produse pentru ingrijirea parului a fost sa se tunda la salon care face parte dintr-un lant recunoscut in Delhi, insa coafeza nu i-a respectat cerintele si a tuns-o mult mai scurt decat ceruse.

Contractul cu firmele de produse pentru ingrijirea parului au fost semnate tocmai datorita podoabei capilare pe care aceasta o avea, scrie bbc.com.

Tunsoare mai scurta nu a avut un impact mare asupra aspectului tinerei, insa pierderile financiare suportate din cauza acestei erori au fost uriase. Tanara a pierdut multe contracte si sansa de a deveni un model de top.  

"Si-a pierdut contractele si a suferit o pierdere uriasa care i-a schimbat complet stilul de viata si i-a spulberat visul de a deveni un model de top", sustin autoritatile pentru protectia consumatorului din India.

Stilistul i-a taiat tinerei o mare parte din par, "lasandu-i la spate doar 10 cm din lungime, pana la umar", se arata in documentele instantei.

Mai mult, autoritatile sustin ca in urma incidentului tanara a suferit criza psihica si si-a pierdut si locul de munca, in anul 2018, atunci cand a avut loc evenimentul. 

„A suferit o criza psihica severa si traume din cauza neglijentei in ceea ce priveste taierea parului. In cele din urma, si-a pierdut si locul de munca", spun autoritatile.

Avand in vedere aceste lucruri instanta din india a decis ca salonul sa-i plateasca tinerei daune de 20 de milioane de rupii, adica 271.000 de dolari. Sentinta nu este una definitiva, iar compania poate face acple in acest caz. Pana acum insa, nu a avut nicio reactie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare