Coafuri

#aplicatie extensii par #extensii par natural # extensii par #aplicare extensii par

Extensiile de par, un "moft" la moda. Ce trebuie sa stii atunci cand decizi sa le porti

Pentru a avea o podoaba capilara bogata, multe vedete apeleaza la extensiile de par. Iar aceasta modalitate de a-ti schimba rapid look-ul a devenit deja o moda, mai ales ca extensiile care se gasesc acum arata foarte natural. Insa trebuie sa stii cateva lucruri daca decizi sa apelezi la acest truc de infrumusetare.

 

Tipuri de extensii

Extensiile cu adeziv sunt cele mai populare. Pe parul bine spalat si uscat, acestea se aplica foarte aproape de radacina firelor de par, prin tehnica tip sandwich, insa fara a atinge scalpul.

Extensiile cu adezivul pe baza de ceara rezista cel mult 3 luni, iar cele cu adeziv pe baza de cheratina, 6 luni. Cele din urma, pe langa faptul ca sunt mai rezistente, nici nu afecteaza firul de par.

Extensii de par impletite sunt, de fapt, suvite de par prinse de o alta impletita. Intrucat tehnica de prindere este destul de slaba, acestea nu sunt foarte rezistente.

Extensii clip-on sunt cea mai simpla si mai rapida metoda de aplicare a extensiilor. Le poti aplica singura, acasa, cu ajutorul unor clipsuri foarte micute. Trebuie sa stii ca va trebui sa le indepartezi inainte de culcare sau inainte de a te spala pe cap.

Cum se intretin

Extensiile din par natural sunt extrem de feminine si trebuie sa stii ca nu sunt atat de greu de intretinut precum par la prima vedere. Trebuie sa tii cont doar de cateva lucruri. In primul rand, nu te pieptana atunci cand parul este inca ud pentru ca risti ca mesele de par sa se desprinda. Foloseste o perie din par natural pentru a-ti descurca suvitele.

In al doilea rand, renunta sa mai folosesti fixativ sau spuma pentru ca aceste produse iti vor usca peste masura radacina parului. Iar inainte de culcare ar fi bine sa iti prinzi parul intr-o coada.

Se pot vopsi

Extensiile de par se pot vopsi foarte bine odata cu tot parul, cu conditia sa fie naturale. Daca ai aplicate extensii cu cheratina, vopseaua pe care o alegi trebuie sa fie una naturala, pentru a nu afecta structura extensiilor. Ar fi de preferat sa te vopsesti la un salon, acolo unde specialistii vor sti sa aleaga produsul cel mai potrivit.

Trebuie sa tii cont o folosire indelungata a extensiilor de par, mai ales a celor aplicate prin impletire, poate duce la rarirea parului natural.

Sursa foto: shopluka.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare