Coafuri

# belher # extensii par #extensii #par

Extensiile de par – trucuri relatate de specialistii Belher pentru un look de invidiat

Este un lucru cunoscut faptul ca majoritatea doamnelor si domnisoarelor isi doresc sa arate impecabil cu orice ocazie. De la coafura si pana in varful degetelor toate elementele ce contureaza outfitul se doresc a fi calitative si, mai mult decat atat, la moda.

Asupra coafurii nu se poate spune ca se poate interveni enorm sau conform cerintelor din trendul actual. Podoaba capilara creeaza adesea provocari in randul reprezentantelor feminine. Din diverse motive, acestea se confrunta adesea cu fire fragile si rebele, varfuri despicate, par lipsit de volum sau probleme ce impiedica o crestere progresiva a acestuia. Un punct de reper ce vizeaza un salon extensii par natural Bucuresti este Belher care excede asteptarile publicului larg prin profesionalism si inovatie.

O solutie simpla ce cunoaste succesul, la care apeleaza si personalitati celebre, consta in alegerea extensiilor de par. Fie din dorinta unei schimbari de look sau redarea unei coafuri in trend, specialistii Belher recomanda o gama noua ce revolutioneaza extensiile de par, mai cu seama extensiile in nod brazilian.

Extensiile de par pot fi foarte diferite. Acest lucru este luat in considerare de la tipul de fir de par utilizat pana la modul de prindere al acestora. In general, sunt cunoscute extensiile de par clip on, tape on, impletite si cu cheratina. Fiecare dintre acestea au o perioada diferita de rezistenta in timp.

Pentru ca sunt orientati spre calitate, specialistii de la Belher utilizeaza acele metode care nu afecteaza firul de par natural. Un plus ce le-a adus renumele este si parul natural remy utilizat in confectionarea diferitelor extensii.

Extensiile clip on

Probabil este tipul utilizat frecvent datorita atasarii usoare. Acestea sunt ideale daca lungimea parului sau coafura se doreste a fi realizata in mod trendy doar la anumite ocazii, deoarece trebuie mereu indepartate inainte de somn si atasate cand este necesar.

Extensiile tape in/tape on

Specialistii Belher recomanda acest tip de extensii, deoarece se potrivesc pentru orice tip de par, iar scopul este unul dublu lungime si volum in acelasi timp. Un avantaj al acestora este ca se aplica la rece, fiind flexibile si non toxice. Banda adeziva folosita este transparenta si se ataseaza la trei milimetri de scalp, aspectul final fiind cel de par natural.

Extensiile cu cheratina

Proprietatile cheratinei de a hrani firul de par sunt cunoscute si de aceea se intalneste frecvent acest ingredient in produsele de ingrijire al parului. In plus, acestea, daca sunt ingrijite corespunzator pot rezista si pana la sase luni.

Avantajele extensiilor nod brazilian – profesionalismul impus la Belher Beauty Bar

Principiul de prindere este unul destul de complicat, dar rezultatul excede asteptarile publicului. Aceasta metoda ce revolutioneaza coafurile face referire la un sistem greu sesizabil datorita culorii asemanatoare parului si nodului subtire.

Aceasta alegere presupune implicit servicii de aplicare profesioniste. Din acest motiv, salonul Belher Beauty Bar are la dispozitie profesionisti in domeniul de hairstyle. Ceea ce recomanda in principal extensiile de par nod brazilian este durabilitatea de pana la 6 luni fara a necesita intretinere.

Belher Beauty Bar este recunoscut pentru montarea extensiilor dorite de catre mainile indemanatice ale expertilor avizati. Tot in acest loc se regasesc servicii de intretinere a extensiilor de par, coafat, montare sau demontare, indiferent de modelul ales.

Un tip de extensii ce revolutioneaza tehnicile din Romania este redata de specialistii Belher in extensiile cu nod brazilian. Acest tip de extensii de par se aplica fara impletitura, fara inele, adezivi sau caldura. Sunt recomandate pentru toate tipurile de par si de scalp datorita faptului ca nu se folosesc niciun fel de substante pentru aplicarea si indepartarea acestora.

Cum se aplica extensiile de par nod brazilian?

Parul natural este aplicat suvita cu suvita pe parul de care dispunem de la natura cu ajutorul unei ate elastice, iar culoarea sistemului de prindere va fi aleasa in functie de nuanta parului.

Avantaje sunt numeroase, insa ce merita a fi mentionat in primul rand este durabilitatea ce se extinde si pana la sase luni, fara intretinere suplimentara sau vizite la salon.

Este recomandat sfatul specialistilor de la Belher cum trebuie intretinute astfel de extensii, dar si cele prezentate anterior. Pentru extensiile cu nod brazilian este bine de luat in vedere faptul ca pe teritoriul Romaniei specialistii Belher se ocupa de asemenea tehnica, fiind instruiti cu profesionalism in acest sens. Publicul care doreste asemenea informatii se poate ajuta de serviciul de consultanta online sau direct la Belher Beauty Bar – salon extensii Bucuresti, Pache Protopopescu, nr. 6 sau Baneasa Shopping City, etajul 1. Programarile se pot face la numerele de telefon 0722466444 sau la 0722131638.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare