Coafuri

#stil #tunsori #extensii de par #extensii #coafuri # extensii par #aplicatie extensii par

Cum sa-ti faci singura extensii de par impecabile

Daca esti tipul de femeie care adora sa poarte lucruri realizate de propriile mainii, afla cum poti sa-ti faci singura extensii de par impecabile, care sa se potriveasca de minune cu trasaturile si personalitatea ta. Acest lucru este posibil, oricat de bizar ti-ar putea suna. Iata despre ce este vorba.

Poti sa-ti faci propriile extensii de par folosind suvite de par natural sau sintetic. O metoda sigura de care te poti folosi in confectionarea propriilor extensii de par este sa utilizezi clipsuri pentru peruci in loc de lipici, atunci cand doresti sa atasezi accesoriile de scalp.

Daca vrei ca primele tale extensii de par " hand made " sa arate mai natural, alege o nuanta cat mai similara cu intensitatea culorii podoabei tale capilare. Poti folosi extensii care sa adauge volum si textura sau sa adauge centimentri in plus lungimii parului.

1. Achizitionarea materialelor

Primul pas pe care trebuie sa il faci in confectionarea propriilor extensii de par este achizitionarea materialelor. Adreseaza-te unui magazin de specialitate si cumpara par (in general, pentru peruci) in nuanta dorita (preferabil, cea a parului tau natural). Asigura-te la lungimea suvitelor cumparate este de cel putin 36 de centimetri, astfel incat sa le poti scurta dupa bunul plac. Cumpara si un set de clipsuri pentru peruca.

2. Spala parul cumparat

Spala temeinic parul cumparat, exact asa cum procedezi cu parul tau natural. Foloseste sampon si balsam, apoi lasa-l sa se usuce.

3. Stabilirea nuantei

Daca ai gasit o nuanta usor diferita de cea a parului tau natural sau iti doresti un constrast intre extensii si podoaba ta capilara, atunci poti sa vopsesti viitoarele extensii de par cu un produs ales dupa preferinte. Dupa ce ai vopsit mesa, va trebui sa o spleli din nou si sa folosesti o perie pentru aranjarea firelor de par.

4. Tunderea suvitelor

Urmatorul pas este sa tunzi suvitele pana ating forma si lungimea dorita. Foloseste o foarfeca bine ascutita si indeparteaza firele care ies la suprafata inestetic , pana cand frumoasele tale extensii de par ating forma dorita.

5. Atasarea clipsurilor

Ataseaza clipsurile pentru peruca suvitelor impartite in grupuri subtiri, fixandu-le cu lipici special pentru par. Lasa extensiile de par sa se usuce minimum 2 ore inainte sa le folosesti.

6. Aplicarea extensiilor

Imediat ce lipiciul aplicat pe suvitele subtiri, poti sa aplici minunatele extensii de par realitate chiar de tine. Imparte-ti parul natural in sectiuni si prinde clipsurile in lateral.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului