Coafuri

#indreptare par #coafura #par

Cum sa ai o coafura dreapta, moderna si cu volum in 2022?

Multe femei cu parul cret si-ar dori sa aiba parul drept si invers. Stilistii recomanda diverse coafuri frumoase si creative, care sunt la moda in acest an. Daca te gandesti sa faci o schimbare de look, atunci este timpul sa incepi cu podoaba capilara. Oricare ar fi lungimea parului tau, poti alege o coafura moderna si eleganta, care ti se potriveste si care te-ar putea face sa arati minunat in acest an, in orice ocazie.

 

Pentru a avea o coafura frumoasa, cu parul drept, poti utiliza o placa de par. Totul este sa gasesti o coafura care sa-ti incadreze superb fata si sa te aranjezi cu o placa de intins parul cu aburi care da rezultate fantastice. Parul tau, oricat de rebel ar fi, va fi netezit perfect cu placa aceasta si chiar va avea volum.

Poti alege o coafura dintre cele mai populare stiluri din acest an, ce includ: 

  • Bob scurt si elegant, pentru femeile cu par fin dar care isi mentine densitatea
  • Par drept dar taiat in straturi texturate, pentru a avea un aspect mai bogat si mai ingrijit atat la birou, in viata de zi cu zi, cat si ca parte a unei tinute mai elegante, festive
  • Bob lung cu suvite ce incadreaza frumos fata
  • Par drept cu breton neted potrivit pentru femei cu forma ovala si rotunda a fetei
  • Bob scurt, drept, usor de ingrijit si atemporal
  • Par drept prins la spate ce ofera acea coafura tip coada de cal joasa
  • Coafura dreapta cu par cu aspect umed, sexy, sic
  • Par drept cu breton lung sau breton scurt.

Astfel de coafuri se pot realiza si cu o placa de intins parul cu suprafata ceramica, impregnata cu cheratina si ulei de migdale. Acest produs revolutionar de indreptat parul poate detecta nivelul de umiditate din par si astfel va ajusta temperatura optima pentru coafarea lui. Prin urmare, placa ofera protectie si astfel parul va fi mai sanatos. In plus, infuzia de cheratina si ulei de migdale va hrani parul si il va mentine frumos.

Daca iti doresti o coafura cu bucle frumoase si volum mai mare, atunci poti alege o placa de indreptat parul si ondulator 2 in 1, care poate crea bucle mari, sau poate netezi parul ondulat sau cret. In acest mod parul va fi mereu frumos aranjat, indiferent daca vrei sa ai o coafura dreapta sau versatila, cu suvite ondulate. Foloseste o astfel de placa si vei obtine un volum mai mare. Iti vei putea indrepta sau ondula suvitele de par, totul intr-un singur dispozitiv, deci investitia merita cu siguranta.

Si cu o perie de indreptat parul, cu peri ceramici, iti poti face o coafura wow, mai ales ca aceasta netezeste perfect toate suvitele de par, indiferent de grosimea lor.

O coafura dreapta cu volum este alegerea perfecta in 2022 si usor de realizat acasa, nu doar la un salon de infrumusetare, in mod profesional. In acest an, aceste placi de indreptat parul au castigat in popularitate, ele fiind bune pentru toate tipurile de par – fin, normal, gros, aspru. Cu ajutorul unei placi de intins parul se poate obtine usor o coafura cu un aspect drept, mai elegant si mai stralucitor. Desigur parul trebuie sa fie si bine ingrijit, spalat cu un sampon de calitate si tratat cu un balsam potrivit.

Recomandat este sa se aleaga un dispozitiv de calitate de indreptat parul, care sa aiba si dimensiunea potrivita. De exemplu, pentru parul fin ar trebui o placa subtire, iar pentru par mediu si gros ar fi buna o placa medie. Pentru parul lung si gros se recomanda o placa de intins parul de 24 mm.

Exista si placi ceramice infuzate cu ulei de argan care indreapta parul cu 50% mai repede. Acestea sunt cu tehnologie ThermShield si deci temperatura va fi adaptata astfel incat firele de par sa nu fie deteriorate sub actiunea caldurii mari. Placile profesionale au butoane de control pentru a creste sau a scadea temperatura si pot avea si oprire automata dupa 30 de secunde. Acestea ofera si un luciu superb parului, pentru ca suvitele sunt netezite perfect si nu sunt deloc deteriorate.

FOTO: pixabay.com, notino.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare