Coafuri

#nuanta vopsea par #alegere vopsea par #alegere vopsea #vopsea #vopsea de par

Cum alegi vopseaua de par in functie de nuanta tenului

Zilnic, si chiar de mai multe ori pe zi, suntem bombardati de reclame care ne sfatuiesc sa alegem un produs in defavoarea altuia. Ni se sugereaza ca o anumita marca este mai buna decat cealalta sau ca o culoare ne vine mai bine.

Cum deosebim, in tot acest hatis ce este cu adevarat potrivit noua? Simplu, ne informam mai bine, din diverse surse. Adica nu cumparam doar in baza unei reclame vazute la televizor sau pe internet. Culegem si informatii despre produs. Iar ce este mai important, alegem in asa fel incat sa ni se potriveasca, sa avem intr-adevar nevoie, etc. Adica nu luam decizia impulsiv.

Asa trebuie sa procedam si atunci cand vine vorba de a alege o vopsea de par. Nu o vom alege pentru ca asa e moda sau pentru ca am vazut la televizor cine stie ce personalitate publica facand reclama la o anumita culoare! Nu, in nici un caz! Vopseaua de par o alegem in functie de nuanta tenului.

Citeste mai mult pe softblog.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului