Coafuri

#coafuri # coafuri rapide #coafuri simple #coafare par #aranjare par #coafri vedete

Coafuri simple pe care le poti realiza in 5 minute

Coafurile simple au intrat puternic in tendintele anului 2013, atat pentru lookurile de zi, cat si pentru cele speciale de seara. Dupa ce Jennifer Aniston a aparut pe covorul rosu de la gala premiilor Oscar 2013 cu parul lasat pe spate si usor dezordonat, hairtylistii au ramas placut impresionati de curajul ei de a veni la un eveniment atat de important cu o coafura atat de simpla si de banala. Stilistii sustin ca aceasta este tendinta anului 2013: parul coafat simplu, dar cu un aspect ireprosabil.

Daca ai nevoie de idei de coafuri simple care se pot realiza in maximum 5 minute, te poti inspira de la vedete.


Topknot

Topknot-ul a fost coafura vedeta a toamnei trecute si continua sa se mentina in tendinte si anul acesta. Este vorba despre o coafura usor de realizat. Practic, nici nu ai nevoie de 5 minute pentru obtinerea ei. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti prinzi parul in varful capului, apoi sa-l tapezi bine de tot. Prinde varfurile cu degetele si roteste coada pe crestet, pana obtii un coc chic si modern, la fel ca artista Gwen Stefani.


Bucle lejere

O coafura cu bucle lejere sau beachy waves este feminina si iti confera un aer increzator. Exista mai multe moduri de a obtine bucle lejere, insa daca te grabesti si nu ai mai mult de 5 minute la dispozitie, aplica pe par o cantitate generoasa de spuma, inclusiv la radacini. Cu difuzorul foehnului, usuca parul de jos in sus, apoi aranjeaza-l cum iti doresti.

Daca ai o placa de intins parul cu marginile rotunjite, prinde o suvita generoasa de par si rasuceste-o usor. Continua astfel si pentru restul parului. La final, stilizeaza coafura cu fixativ, pentru a avea un look a la Jennifer Aniston.


Impletituri boho chic

Actrita Blake Lively are un look romantic si ispititor gratie impletiturilor boho chic pe care si le-a facut in 5 minute. O coafura simpla precum aceasta presupune sa iei o suvita subtire de par de deasupra fruntii si sa o impletesti intr-un spic. Optional, iti poti face mai multe impletituri boho chic. Dupa ce le termini de realizat, fixeaza-le sub par cu ajutorul unor agrafe.


Impletitura cu snur

Impletiturile simple si lejere arata bine intotdeauna, iar avantajul lor este acela ca sunt gata in maximum 5 minute. Inspira-te din lookul actritei Hilary Duff si fa-ti o impletitura cu snur sau cu panglica. Adu-ti parul pe un umar si imparte-l in 3 sectiuni. La una dintre sectiuni, adauga un snur, apoi impleteste parul intr-un spic simplu.



Sursa foto: dailyglow.com, gcstatic.com, hairstylesweekly.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare