Coafuri

#coafuri #tunsori #moda #vara #stat

Coafuri de vara pentru parul mediu

Daca ai parul mediu, nu trebuie sa-ti faci griji ca vei fi nevoita sa-l scurtezi prea mult pentru a-i da o forma. Vara aceasta aduce cu sine coafuri care mai de care mai cool si indraznete pentru parul mediu. Ca atare, trage cu ochiul la ultimele tendinte  de hair-style prezente in sezonul cald 2010 si afla cum poti avea un par superb, pe plaja, la mare, fara sa fii nevoita sa treci si pe la coafor.

Feminitatea si naturaletea sunt caracteristicile de baza ale verii, iar noile coafuri propuse de specialistii in hair-style suprind foarte bine acest lucru.

Parul mediu este adoptat de majoritatea femeilor si asta pentru ca aceasta lungime a parului ofera mai multe posibilitati de coafare decat parul scurt si este mai usor de intretinut decat cel lung. Uite cateva exemple de coafuri pentru parul mediu, menite sa-ti evidentieze frumos trasaturile fetei si sa-ti puna in valoare frumusetea si personalitatea.

 

Stilul dezordonat

 

Sa porti parul dezordonat, ca si cum te-ai fi dat acum jos din pat, este in continuare un trend. Acest tip de arata fabulos la ocazii casual si asta pentru ca te ajuta sa creezi acel look „minunat fara batai de cap”. Cum poti sa obtii acest look? Simplu: fara batai de cap ci doar cu putina sau spuma. Astfel, fie ca ai parul drept sau ondulat, experimenteaza  acest mod de coafare si vezi daca se potriveste personalitatii tale.www.hairstylesdesign.com,  www.hji.co.uk

 

Bucle angelice

 

Buclele sunt la moda vara aceasta si asta pentru ca sunt in masura sa creeze un look atat de adorabil, inocent, dar totusi senzual. Fie ca sunt lucrate sau naturale, buclele angelice arata perfect pe parul mediu, iar daca esti blonda cu atat mai bine si asta pentru ca nuantele deschise de par le pun si mai bine in evidenta.

Buclele angelice sunt perfecte pentru orice tip de ocazie si iti pun in valoarea feminitatea si delicatetea.www.medium-hairstyels.com, www.top-celebrity-hairstyles.blogspot.com

 

 

Look-ul vintage este foarte popular vara aceasta si asta pentru ca inspira eleganta si extravaganta , atribute care se potrivesc de minune unei femei. Sa creezi o de acest gen, vei avea nevoie de putina dibacie, dar, practicand poti sa inveti sa creezi unduiri vintage a parului fara niciun fel de probleme. Potrivit pentru ocazii variate, acest tip de hairstyle iti va flata frumusetea si personalitatea.www.hair.becomegorgeous.com, www.mystyle.com

 

Perfect drept

 

Coafurile cu parul perfect intins vor fi intotdeauna la moda si asta pentru ca sunt hot si trendy oricand si la orice ora. Iar pentru a-i da originalitate coafurii tale, dupa ce-ti intinzi parul cu placa, rasuceste putin varfurile spre exterior. Daca ai breton, cu atat mai bine, coafeaza-l si pe acesta tot in afara.

Tine minte, pentru a obtine un look fabulos, trebuie sa ai grija sa-ti mentii si parul sanatos, viguros si matasos. Ca atare, foloseste-te tot timpul produsele cosmetice potrivite tipului tau de par si din cand in cand urmeaza si tratamentele de par aferente pentru hidratare.www.hairstyle.com

 

Foto : www.blissindestin.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare