Coafuri

#coafuri #vara #plaja #mare

Coafuri de plaja

Coafurile de plaja nu trebuie sa fie foarte elaborate sau complexe. Din contra, de ce ai tu nevoie este de fapt un hairstyle dezordonat si ciufulit care sa reflecte un look natural si inedit atunci cand stai la soare.

Este necesar sa alegi coafuri practice care sa-ti protejeze parul de efectele nocive ale soarelui si sa nu te incurce atunci cand iti dai cu plaja sau cand intri in apa.

Ca atare, cocurile dezordonate, coafurile hippie, cozile impletite, buclele lejere sau diferitele accesorii pentru parul mediu sau scurt sunt cele mai bune alegeri pentru o zi la plaja.

 

Cocul in varful capului

 

Parul rasucit si prins in varful capului a fost vazut aproape la toate prezentarile de moda ale colectiilor primavara/vara de anul acesta si a devenit in timp unul dintre cele hot si stylish trenduri in ceea ce priveste hairstyle-ul.

Insa pentru o zi petrecuta pe malul marii, cocul din varful capului a fost reinventat intr-un stil mai dezordonat pentru a se potrivi mai bine ocaziei.

Astfel, iti poti rasuci parul in varful capului cu ajutorul unui elastic si lasa cateva fire rebele sa cada pe spate si in fata, pentru a-ti incadra chipul. Acest tip de coafura este foarte potrivit nu numai pentru look-ul glamour pe care ti-l ofera dar si pentru protectia pe care ti-o da impotriva razelor ultra-violete.www.elle.com

 

Cozi impletite si ponytail

 

Sa-ti impletesti parul este de asemenea o modalitate sigura de a-ti proteja o parte din par de efectele nocive ale soarelui si de a obtine in acelasi timp un look perfect pentru o zi la plaja. Nu uita ca stilul dezordonat poate fi aplicat si cand vine vorba de cozi. Poti sa-ti faci o coada intr-o parte sau una in spate.

Pentru un look si mai ciufulit, alege sa-ti impletesti o coada intr-o parte doar pe jumatate. De asemenea, daca vrei sa pari mai jucausa, doua codite impletite iti sunt foarte la indemana. Mai mult, pentru un look retro poti  adauga o panglica in impletitura ta. O coada inalta este de asemenea o varianta optima pentru o zi placuta la plaja.www.easy-hairstyles.com

 

Stilul hippie

 

Coafurile hippie de vara pot fi optiunea perfecta pentru personalitatile romantice si boeme.  Poti sa adopti acest look in special daca ai parul lung, insa il poti folosi si daca ai o tunsoare stil bob. Pentru a creea un look hippie nu uita de accesoriile de baza cum ar bentitele, esarfele, bandanele cu diferite imprimeuri cu buline, flori sau dungi. Insa, pe langa toate acestea, florile asezate in par sunt cele mai potrivite pentru a a adauga aceea alura hippie boema si naturala look-ului tau.

www.lyndsaycabildo.com

 

Bucle lejere

 

Buclele lejere sunt cele mai hot trenduri ale verii in 2010. Daca ai un par carlionat natural, poti sa te consideri o norocoasa: tot ce trebuie sa faci este sa subliniezi frumusetea buclelor tale cu ajutorul produselor de styling waterproof. Asigura-te insa ca alegi produsele cu factor de protectie ridicat.

Pe de alta parte, daca ai parul drept, ia in calcul faptul ca, atunci cand te vei duce sa inoti, coafura nu va rezista. Ca atare alege sa porti acest gen de hair-style doar cand te duci la piscina si nu vrei sa intri in apa.www.elle.com

 

Parul scurt sau mediu

 

Pentru parul scurt sau mediu, care nu poate fi prins in coada, cea mai buna varianta sunt accesoriile amuzante precum o esarfa, o bandana sau o bentita sau chiar o palarie care sa te protejeze de soare.

Daca ai breton, poti sa te folosesti de o bentita ingusta pentru a-l tine sub control. Nu vei beneficia de foarte multa protectie, dar vei capata un look unic, diferit. Incearca sa mergi pe linia bentitelor din materiale usoare, stai departe de cele din metal sau plastic pentru ca pot fi foarte inconfortabile.www.short-haircutstyles.blogspot.com
 

Foto : www.shibawi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare