Coafuri

#stil #gala oscar #tunsori si coafuri # coafuri vedete # coafuri oscar

Coafuri de la galele Oscar pe care sa le incerci acasa

Galele premiilor Oscar au reunit de-a lungul timpului cele mai impresionante aparitii ale celebritatilor. In afara de rochiile semnate de designeri celebri, au putut fi admirate anual si o serie de coafuri pe care poti sa le incerci si tu acasa. Motivul? Au primite cele mai pozitive remarci din partea criticilor, sunt mereu la moda si iti pot schimba radical look-ul.

Cu toate ca nu s-au acordat pana acum trofee pentru cea mai reusita coafura, cateva dive admirate de o planeta intreaga s-au remarcat in mod deosebit pe covorul rosu de la Oscaruri. Iata care sunt coafurile pe care le poti folosi ca sursa de inspiratie acasa:

Halle Berry

Postura impecabila, machiajul natural si coafura scurta, casual-eleganta, i-au creat lui Halle Berry imaginea perfecta pentru o laureata a Academiei Americane de Film in anul 2002. Tunsoarea pixie a revenit la moda anul acesta, asadar merita pe deplin un loc in lista ta cu optiuni.

Nicole Kidman

Roscata preferata a Americii, Nicole Kidman, a fost insasi expresia rafinamentului la premiile Oscar din anul 2003. In afara de frumusetea sa incontestabila, efectul de "wow" a fost conferit de cocul sofisticat pe care l-a ales la acea vreme. Stilul a fost reanimat de tendintele in curs pentru anul 2012.



Foto: ivstatic.com; fashion.about.com

Charlize Theron

Dovada a faptului ca influentele modei revin ciclic de-a lungul timpului este bobul scurt cu bucle pin-up, ales de Charlize Theron in anul 2004 pentru premiile Oscar. Lookul usor retro, machiajul discret si eleganta expresivitatii actritei au ramas inscrise in istoria editiilor acestui eveniment fastuos.

Marion Cotillard

In 2008, actrita de origine pariziana Marion Cotillard a devenit a doua femeie castigatoare a trofeului "Cea mai buna actrita" pentru rolul jucat intr-un film in limba straina. Coafura foarte feminina, cu parul asezat intr-o parte si bucle naturale si stralucitoare, i-au adus remarci admirative. In 2012, acest mod de aranjare a parului se regaseste printre propunerile designerilor de top.



Foto: ivstatic.com

Sandra Bullock

Imaginea actritei Sandra Bullock din seara galei Oscar 2010 a fost echilibrata la nivel profesionist. Buzele de un roz aprins au completat perfect sobrietatea rochiei argintii, in timp ce buclele aranjate in locul potrivit au "indulcit" efectul dur al parului perfect drept si lucios.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului