Coafuri

#ingrijire par #par #tratamente par #protejare par

Ce trebuie sa faci vara pentru a avea un par sanatos

Vara este anotimpul ideal pentru a te relaxa pe malul marii, unde sa te bucuri de o baie in mare si o plimbare pe nisipul fierbinte, numai ca va trebui sa acorzi atentia necesara ingrijirii parului pentru a-l mentine frumos si sanatos. Protejeaza-l, asadar, de caldura verii si de razele UV extrem de nocive folosind diverse tratamente hranitoare speciale.

Caldura excesiva si razele UV pot usca firul de par, provocand daune semnificative podoabei capilare, astfel ca protectia acestuia a devenit o necesitate, pentru a-i pastra aspectul moale si sanatos. In acest sens exista o varietate de produse si tratamente care-l poate proteja de efectul devastator al soarelui, hidratandu-l si redandu-i vitalitatea atat de necesara pentru un look proaspat, lipsit de probleme.

Tratamentele naturale preparate chiar de tine, cu ingrediente din propria bucatarie, pot avea un impact pozitiv asupra parului expus la soare, oferindu-i hidratarea necesara pe timpul sezonului cald. O masca de par din ingrediente precum avocado, ulei de masline si galbenus de ou va oferi parului tau senzatia de moale si de stralucire. Pentru a obtine aceasta masca, trebuie sa cureti un avocado si sa pasezi pulpa, apoi sa adaugi putin ulei de masline si galbenusul de ou. Aplica amestecul pe par si maseaza-l bine. Lasa masca sa actioneze timp de 30 de minute, apoi curata parul cu apa calduta.

Mastile de par profesionale pot avea rezultate uimitoare, doar ca trebuie sa ai grija sa o alegi pe cea mai potrivita tipului tau de par. In plus, mastile de par nutritive trebuie sa faca parte din ritualul saptamanal de ingrijire a parului.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare