Coafuri

#tunsori si coafuri #bal #coafuri #bal de absolvire

6 coafuri, potrivite pentru balul de absolvire

Balul de absolvire este unul dintre cele mai importante evenimente din viata adolescentilor. Pentru a face aceasta noapte de neuitat, este important sa alegi tinuta vestimentara potrivita, machiajul care sa te avantajeze, precum si coafura perfecta. Iata cateva modele de coafuri care ar putea fi potrivite pentru tine, in noaptea balului de absolvire.


1. Coc chic

Cocul este intotdeauna o optiune buna pentru coafura ta, atunci cand iti doresti sa fii eleganta. Pentru realizarea acestei coafuri nu e nevoie sa petreci prea mult timp in fata oglinzii. In functie de structura fetei, alege cararea, dupa care prinde parul in coc si fixeaza-l cu agrafe.


2. Coc de balerina

Aceasta coafura clasica este indicata celor care au parul mediu spre lung. Se potriveste oricui si poate fi realizata la baza cefei sau in varful capului. Prinde parul intr-o coada si rasuceste-l, formand un melc. Fixeaza-l cu agrafe si, cu siguranta, vei fi in centrul atentiei in noapte balului.


3. Coada de cal bufanta

Personalizeaza coada clasica de cal cu stilul anilor '60, cand volumul coafurilor era esential. Tapeaza parul incepand cu zona fruntii si foloseste produse speciale pentru a-l fixa, dupa care prinde parul intr-o coada de cal. Este o coafura interesanta, usor de realizat.


4. Impletituri

Impletiturile sunt potrivite pentru orice tip de par. Ai de ales dintr-o varietate de modele pe care poti sa le realizezi pentru noaptea balului de absolvire. In cazul in care rochia aleasa de tine este destul de incarcata, este bine sa alegi impletituri simple.


5. Elegant si drept

Uneori cele mai simple cofuri pot avea un impact puternic. Parul drept este in trend acum si poate arata uimitor si la ocaziile speciale. Dupa ce indrepti parul, foloseste serul de stralucire pentru a-i da un aspect ingrijit parului. Aceasta coafura este perfecta pentru orice tip de tinuta vestimentara.


6. Bucle voluminoase

Pentru un look romantic si plin de farmec, buclele voluminoase reprezinta alegerea potrivita. Aplica spuma pentru volum dupa ce ai spalat parul si infasoara suvitele pe bigudiuri pentru a forma bucle. Usuca parul si coafura este gata.



Sursa foto: ehow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare