Coafuri

#tunsori #tunsori si coafuri #fata rotunda #tunsori fata rotunda

6 coafuri potrivite daca ai fata rotunda

Femeile cu chipul rotund sunt considerate copilaroase, inocente si jucause, insa o tunsoare potrivita poate adauga un plus de rafinament si eleganta persoanelor cu aceasta forma a fetei. Iata cateva tipuri de coafuri care te-ar putea avantaja daca ai chipul rotund.


1. Bucle inocente

Buclele care cad in valuri sunt potrivite daca ai chipul rotund, intrucat acestea micsoreaza dimensiunea fetei. Cateva scari mari care incep de la nivelul barbiei te vor ajuta sa obtii buclele dorite, ideale pentru forma fetei tale.


2. Breton unghiular

Bretonul rasfirat, asimetric este ideal daca ai fata rotunda. Pentru a nu-ti face chipul sa para prea ingust, este recomandat sa acorzi atentie latimii bretonului. De la nivelul sprancenelor pana la pometi, bretonul ar trebui sa formeze unghiuri neregulate, astfel vei reusi sa faci ca fizionomia ta sa para mai supla.


3. Tunsoarea bob

Tunsoarea bob in stil retro are un efect de echilibrare a look-ului. Pometii sunt acoperiti partial de onduleuri, iar buclele din partea inferioara accentueaza zona maxilarului, iar fata este incadrata astfel in mod armonios.


4. Tunsoarea pixie

Daca ai fata rotunda, si parul scurt este o alegere inspirata. Pentru aceasta tunsoare, alege sa porti un breton lung, inclinat intr-o parte, si acorda o atentie deosebita perciunilor. In cazul in care acestia sunt tunsi prea scurt, chipul tau isi va pierde din feminitate.


5. Par lung si putin filat

O astfel de tunsoare lungeste vizual fata rotunda. Este recomandat ca parul sa fie filat mai jos de nivelul barbiei, intrucat treptele realizate mai sus de atat vor adauga volum unde nu iti doresti: la nivelul pometilor.


6. Breton lateral

Bretonul poate fi o buna alegere in cazul in care ai chipul rotund. Poarta un breton lung intr-o parte, care iti va subtia chipul si, in plus, iti va scoate in evidenta pometii si ii va defini intr-un mod armonios. Alege bretonul lateral lung la o tunsoare cu trepte discrete, care abia se observa.



Sursa foto: beauty.about.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare