Coafuri

#coafuri 2017 #volum par #par subtire #coafuri

6 coafuri incredibile pentru parul subtire

Bucle, impletituri si cocuri incredibile. Toate acestea sunt posibile inclusiv in cazul celor care nu au o podoaba capilara extrem de generoasa.

 

Doamnele si domnisoarele care au parul subtire isi doresc ca acesta sa para mai bogat, mai gros. Vestea buna este ca iluzia aceasta se poate obtine cu ajutorul coafurilor. In continuare iti vom dezvalui cateva coafuri cu care vei reusi sa uimesti pe toata lumea.

Ombre

Daca nu ti-ai vopsit pana acum parul, ia in calcul o nuanta ombre, un degrade. Aceasta modalitate de colorare a parului il face sa para mult mai bogat.

Coafura cat mai naturala

Coafurile naturale sunt o optiune buna pentru acest tip de par. Nu este nevoie de mult timp pentru a le crea. Te poti bucura de o coafura dezordonata, care sa arate incredibil de sexy.

Foloseste produse pentru volum

Usuca-ti parul lasandu-l sa cada in jos, apoi cand inca este usor umed, aplica un produs pentru volum la radacinile firelor de par si continua sa il usuci cu feonul.

Fa-ti codite

Impletiturile te pot ajuta sa dai impresia unei podoabe capilare ceva mai generoase. Foloseste-ti imaginatia asa incat sa obtii coafura potrivita. Spre exemplu, poti combina impletiturile cu cocurile sau poti folosi panglici.

Cocurile impletite

Cocurile cu impletituri sunt perfecte pentru orice eveniment, de la o simpla iesire in oras pana la o petrecere de nunta. Poti adauga o floare naturala sau accesorii glam.

Coada de cal

O coada de cal arata mereu elegant. Poti da volum parului subtire sau il poti ondula ori tapa, asa incat sa obtii o coafura de invidiat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare