Coafuri

#coafuri impletite #stil # coafuri vedete #coafuri 2012 #coafuri impletituri #coafuri impletituri vedete

6 coafuri cu impletituri purtate de vedete

Aparitiile divelor de la Hollywood pe covorul rosu fara coafuri cu impletituri au devenit raritati in showbizul american. Tot mai multe vedete isi etaleaza cositele in fata aparatelor de fotografiat, profitand de faptul ca spicurile de grau realizate din podoaba capilara nu au mai fost de multa vreme atat de populare precum se intampla in 2012.

Cu parul prins in coc, coada de ponei sau lasat liber, frumoasele vedete de mai jos au surprins audienta cu coafurile lor cu impletituri inedite, care intineresc chipul si dau un aer de decenta fermecator purtatoarei. Iata cateva idei care sa te inspire, direct de pe covorul rosu!

1. Dianna Agron

Dianna Agron isi pune in evidenta trasaturile dulci ale chipului cu un coc clasic si elegant, inconjurat de o coroana impletita din propriul par.

2. Eva Longoria

Cu un par lung, bogat si stralucitor, Eva Longoria straluceste in fata blitului camerei foto. Actrita a ales sa isi impleteasca parul intr-o parte, clasic, lasand bretonul si cateva suvite sa ii incadreze armonios chipul.



Foto: ivstatic.com

3. Busy Philips

Actrita Busy Philips si-ar fi purtat parul 100% banal, daca nu ar fi adaugat un ingredient-surprinza: coada impletita chiar la baza fruntii si "ascunsa" dupa urechea stanga, un detaliu modern si inedit, adoptat de multe dintre vedetele de top de la Hollywood.

4. Berenice Bejo

Actrita de filme mute de origine franceza, Berenice Bejo, poarta un superb coc frantuzesc, infrumusetat de o coada impletita de la baza fruntii, pe toata partea laterala a scalpului, pana la ceafa. Originala si moderna, coafura artistei merita aplauzele tuturor.



Foto: ivstatic.com

5. Jennifer Hudson

Jennifer Hudson a adus un omagiu Hollywood-ului de odinioara cu o bucla structurala in jurul chipului, impletindu-si modern parul intr-o coada laterala. Un mix contrastant de vechi si nou, foarte reusit!

6. Kristin Cavallari

Faimoasa Kristin Cavallari a adoptat si ea tendinta coditelor impletite, infrumusetandu-si cocul cu doua cozi subtiri, impletite in stil frantuzesc.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare