Coafuri

#stil #coafuri si tunsori #coafuri 2012 # coada de ponei # coafuri coada de ponei # stil coada de ponei

5 stiluri noi de coada de ponei

Coada de ponei ramane una dintre coafurile feminine cu adevarat nemuritoare, care arata minunat in cazul tuturor femeilor, indiferent de varsta. In plus, aceasta modalitate de aranjare a parului este atat de versatila, incat numarul mare de stiluri pe care il permite nu conteneste sa creasca.

Exista oare un tip de coafura mai subestimat decat coada de ponei? Ea nu doar ca ne salveaza in zilele in care podoaba capilara se afla intr-o forma mai putin buna, insa stilurile sale pot fi adaptate pentru cele mai diferite ocazii: de la sala de fitness pana la defilarea pe covorul rosu.

1. Coada de ponei dominatoare

Excelenta pentru perioada de vara si cu un aer suficient de sofisticat pentru o petrecere cu fast, coada de ponei dominatoare presupune ridicarea parului cat mai sus catre crestetul capului si prinderea ei cu o clama foarte lata, incat coada sa stea perpendicular pe scalp.

2. Coada de ponei laterala

Coada de ponei laterala, cu carare pe mijloc, a revenit in tendinte vara aceasta, de la popularizarea ei initiala din anii '80. Matur si sofisticat, acest stil de a purta parul prins in coada este potrivit pentru orice categorie de varsta.



Foto: arizonafoothillsmagazine.com

3. Coada de ponei rasucita

Nodurile in par au devenit mai populare vara aceasta si sunt obtinute prin rasucirea creativa a suvitelor. Aceeasi tehnica poate fi folosita si pentru coada de ponei rasucita, in care suvitele de o parte si de alta a capului se intalnesc la mijloc ca doua vartejuri. Aspectul usor dezordonat ajuta aceasta coafura sa nu para prea juvenila.



Foto: //beautyeditor.ca

4. Coada de ponei pufoasa

Mult volum, multa textura si o baza intinsa la nivelul scalpului. Asa se caracterizeaza coada de ponei pufoasa, un contrast de care profesionistii in aranjarea parului s-au indragostit anul acesta.

5. Coada de ponei semi-lejera

O coada de ponei prinsa in jumatatea de jos a lungimii parului este o abordare moderna si inedita a acestei coafuri. Tot ce trebuie sa faci este sa iti aduci tot parul la spate si sa il prinzi cu un elastic sau o esarfa chic cu 8-10 cm mai sus de varfuri.



Foto: arizonafoothillsmagazine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare