Coafuri

#stil #coafuri 2012 #coafuri coada ponei #stil coada ponei

5 moduri inedite sa porti coada de ponei

In cazul in care te afli in cautarea mai multor moduri inedite sa porti coada de ponei, vestile sunt excelente. Artistii in aranjarea parului gasesc in permanenta noi variatii ale acestei coafuri practice si usor de realizat, atat pentru evenimentele de zi, cat si pentru cele de seara.

Porti coada de ponei din copilarie si nu te mai saturi de avantajele sale. Totusi, daca o aranjezi de fiecare data la fel, ar putea fi timpul sa gasesti moduri de stilizare mai moderne si mai flatante pentru trasaturile tale. Iata cateva idei in acest sens:

1. Coada de ponei laterala cu breton fals

Nu folosi peria pentru a obtine aceasta coada de ponei originala, expresiva si nonconformista. Pur si simplu, aduna-ti parul si prinde-l la baza cefei, astfel incat sa se aseze pe unul din umeri. Pentru a crea un breton fals, traseaza o carare laterala si prinde o suvita groasa din fata peste frunte, folosind o agrafa, chiar deasupra sprancenei.

2. Coada de ponei ultra-inalta

Secretul acestei coafuri inedite este sa prinzi coada de ponei in cel mai inalt punct al crestetului. Foloseste mai multe accesorii de par elastice suprapuse si ajuta coada sa ramana orientata in sus cu ajutorul mai multor agrafe-ac pentru fixarea cocurilor.



Foto: refinery29.com

3. Coada de ponei buclata

Strange-ti parul la baza cefei si prinde-l partial intr-un elastic, astfel incat obtii aceasta forma indoita a cozii. Asigura-te ca lasi cativa centimetri la final pentru a infasura parul in jurul elasticului. Fixeaza coafura cu o singura agrafa-ac la baza elasticului, pentru a ramane invizibila.

4. Coada de ponei cu volum suplimentar

Foloseste un pieptene cu dinti fini pentru a tapa suvitele din crestet in sectiuni verticale. Prinde coada la baza cefei, fara sa modifici calota. Pastreaza o suvita medie de par pentru ultimul pas, acela al infasurarii parului peste elastic (un detaliu extrem de popular in randul tendintelor).




Foto: refinery29.com

5. Coada de ponei lejera cu accesorii chic

Primul pas este sa iti ondulezi parul pentru a obtine bucle discrete, aproape insesizabile. Strange parul lejer chiar in partea de sus a gatului si fixeaza-l in coada cu un accesoriu chic, plat. Forma clamei va pastra intact volumul lasat in crestet, astfel ca nu mai este necesar sa folosesti fixativ.




Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare