Coafuri

#coafuri 2017 #coafura #coada #coc

5 coafuri ciufulite super-sexy. Sunt potrivite pentru femei grabite

Dimineata, timpul pare cel mai mare dusman al oricarei femei. Ai vrea sa faci multe, iar cand iesi din casa sa arati impecabil. Tocmai de aceea iti vom arata in continuare cum te poti coafa pentru a arata foarte sexy.

Coafurile dezordonate arata mai bine decat ti-ai fi imaginat. In plus, barbatii vor intoarce mai degraba capul dupa o femeie usor ciufulita, care arata foarte natural, decat dupa una care la prima ora din zi pare un manechin dintr-o vitrina. Vestea cea buna este ca n-ai nevoie de prea mult timp pentru a obtine o astfel de coafura cu aer neglijent.

Coc lejer

Trece de doua-trei ori cu peria prin par, apoi doar cu ajutorul degetelor, ridica parul in varful capului, prinde-l cu un elastic intr-o coada de cal, apoi rasuceste suvitele lejer de jur imprejur, fixandu-le cu agrafe simple. Lasa o suvita rabela sa cada pe langa obraz.

Coada falsa

Joaca-te cu suvitele de par si prinde-le la spate ca si cum ai face o coada. Urmeaza insa indicatiile din imagine si vei obtine o coafura foarte lejera, care nu va fi nici banala precum coada de cal, dar nici foarte sofisticata, pastrandu-ti toata ziua aerul matinal.

Doua cocuri

Imparte parul in doua, apoi prinde pe rand suvitele din crestetul capului si rasuceste-le in cate un coc, asa incat sa obtii doua „cornite”. Cu varfurile degetelor trage apoi parul asa incat sa il eliberezi din stransoarea cocului si sa ii dai un aer dezordonat coafurii.

Spic

Stii celebrul spic, modul in care ne impleteau mamele parul cand eram copii. Il poti face simplu si tu fara sa ai nevoie de o oglinda. Tocmai pentru ca nu trebuie sa obtii o coafura perfecta, prinde lateralele parului si du-le catre spate, iar acolo incepe sa impletesti. Lasa restul parului liber.

Coada zbarlita

Si ce-ar fi sa nici macar nu te piepteni, ci pur si simplu sa-ti aduni parul intr-o coada la spate. Trece o suvita de jur imprejurul elasticului, ca sa il acoperi si gata. Vei intoarce o multime de capete si vei starni fanteziile barbatilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare