Coafuri

#par scurt #tunsori si coafuri #avantaje par scurt

5 avantaje ale parului scurt

Parul scurt poate transmite la fel de multa senzualitate si feminitate ca parul lung. Insa, o tunsoare bine realizata pe parul scurt are multe alte avantaje care te-ar putea determina sa o incerci si tu. Iti prezentam cateva motive pentru care parul scurt este mai apreciat decat parul lung.


1. Varfuri puternice

Daca ai parul scurt, nu ai nevoie sa folosesti produse de coafat. Prin urmare, parul isi pastreaza structura puternica, iar varfurile sunt mai rezistente. Caldura de la aparatele de coafat si substantele chimice din produsele pentru aranjarea parului pot afecta firul de par. O tunsoare scurta este mai usor de ingrijit, iar parul este mai sanatos.


2. Mai usor de aranjat

Parul scurt este extrem de usor de aranjat si arata ingrijit chiar si atunci cand nu ii acorzi prea mare atentie. Mai mult decat atat, parul scurt ramane sanatos indiferent cat de des te vopsesti. Pentru ca trebuie taiat des ca sa-si pastreze forma, el nu va avea niciodata varfurile tocite. Astfel, partea parului care ar putea fi afectata din cauza vopselii este indepartata, parul ramanand sanatos si stralucitor.


3. Mai usor de ingrijit

Pentru parul scurt nu trebuie sa folosesti prea multe produse de ingrjire. Fiind scurt, nici nu se incurca si nici nu se deterioreaza din cauza factorilor externi (produse de coafat, placi, uscatoare etc.). Mai mult decat atat, daca ai parul scurt, acesta se va usca foarte repede, ceea ce inseamna ca vei economisi timp. Tot ce ai nevoie este un prosop si o perie.


4. Mai putini bani cheltuiti

Parul scurt implica mai putine produse de ingrijire, ceea ce inseamna ca vei economisi mai multi bani.


5. Mai putin timp pierdut inainte de culcare

Cu cat parul este mai lung, cu atat trebuie sa cauti solutii pentru a-l ingriji inainte de a merge la culcare. Fie ca il impletesti, ca il strangi intr-o coada de cal sau il aranjezi intr-un coc, parul lung te face sa pierzi timp. In schimb, parul scurt nu se va incurca in timpul noptii, astfel ca nu vei pierde timp aranjandu-l.

Sursa foto: woohair.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare