Coafuri

#tunsori #par scurt #tipuri de tunsori #tunsoare par scurt

4 tunsori pentru parul scurt in 2013

Te gandesti ca la inceput de an sa aduci cateva schimbari imaginii tale si sa incerci o noua coafura? Ghideaza-te dupa sugestiile stilistilor, care recomanda in aceasta primavara parul scurt.

Tunsoarea pixie, bob, pamapadour sau demi-bob sunt doar o parte dintre ideile pe care ai putea sa le iei in calcul daca intentionezi sa-ti schimbi look-ul.

1. Tunsoare pixie

Mia Farrow, Halle Berry sau Anne Hathaway sunt cateva dintre celebritatile care au adus in atentia publicului sarmanta tunsoare pixie.

Nu ezita nici tu sa porti o tunsoare pixie daca firul parului este subtire si drept, iar trasaturile fetei sunt delicate. Hair-stilystii atrag atentia ca tunsoarea pixie nu poate fi purtata de femeile care au forma fetei ovale, deoarece aceasta creeaza efectul de alungire.

Avantajul unei tunsori pixie este ca se intretine si se coafeaza foarte usor, cu ajutorul unei perii de par si a produselor de hair-styling (ceara de par, spuma de par, fixativ). Daca vrei sa mergi mai departe de atat si sa te transformi in intregime, vopseste-ti parul intr-o nuanta de blond (blond cupru) sau saten (saten satinat).


2. Tunsoare pompadour

Tunsoarea pompadour, care a devenit extrem de populara la jumatatea anilor '50, se afla la randul sau pe lista sugestiilor din acest sezon.

Excentrica Pink, Miley Cyrus sau Rihanna au purtat cu succes aceasta coafura si au scos in evidenta farmecul vintage al tunsorii.

Ciocolatiul, rosul burgund sau blondul platinat sunt culorile pe care le poti purta daca ai ales tunsoarea pompadour.


3. Tunsoare bob scurt

Bobul este una dintre tunsorile care se potriveste cu orice forma a fetei, indiferent de textura firului de par. Celebritati precum Paris Hilton, Natalie Portman sau Madonna au adoptat cu succes aceasta coafura.

Roscatul cafeniu, negrul mahon sau negrul cu reflexii violet sunt doar cateva dintre nuantele pe care le poti incerca daca iti doresti sa fii cu adevarat speciala.


4. Tunsoare demi-bob

Tunsoarea demi-bob va oferi un plus de distinctie si stil imaginii tale, fiind una dintre coafurile recomandate femeilor care nu au curajul sa experimenteze foarte mult, aflandu-se practic la granita dintre tunsoarea scurta si cea medie.

Pentru o imagine impecabila, usuca-ti parul in mod natural si foloseste ceara de par, incepand de la radacina la varfuri.

Sursa foto: 4.bp.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare