Coafuri

#flori #nunta #coafura mireasa #coafura nunta #flori in par

4 modalitati de a purta flori in par in ziua nuntii

Florile, adaugate la o coafura simpla ori sofisticata, ofera un aer feminin si gingas fiecarei femei care le alege drept accesoriu. Delicatele flori se pot dovedi, de altfel, alegeri inspirate si pentru o coafura boema in ziua cea mare. Oricare ar fi stilul pe care il preferi, iata 4 modalitati de a purta flori in par in ziua nuntii!


1. Coroana multicolora de flori

Visezi la o nunta romantica, iar coafura ta in ziua cea mare implica bucle lejere, usor rebele si un machiaj natural? Atunci o coronita multicolora de flori se va dovedi un accesoriu perfect. Mizeaza pe o combinatie de floricele in nuante pastelate - alegerea acestor tonuri, in combinatie cu albul rochiei, va contribui la crearea unui look de zana diafana.


2. Flori albe in parul impletit

O alta modalitate eleganta si de efect de a te folosi de flori ca accesorii de par in ziua nuntii este aceea de a le adauga, discret, in coafura impletita. Cum impletiturile pot fi felurite, la fel si amplasarea floricelelor delicate si albe poate varia considerabil.

Ai putea incerca, de pilda, o coafura boema, simpla, care sa implice o coada impletita la spate in care ai adaugat flori gingase, precum cele de mar (daca nunta ta are loc primavara), lacramioare, boboci de trandafiri etc.


3. Manunchi de flori in cocul miresei

Optezi pentru un coc in ziua nuntii? In acest caz, coafura ta poate fi imbogatita cu un manunchi discret de flori delicate, atasate cocului. Poti alege sa inserezi floricelele in partea laterala a cocului, pentru a crea o coafura de nunta eleganta, feminina si gingasa.


4. Bentita de flori in stil spaniol

Poti adauga o pata de culoare tinutei in alb specifice ritualului de nunta cu ajutorul unei coronite, sub forma de bentita, realizate strict din flori rosii. O astfel de alegere se va dovedi perfecta daca esti bruneta si, in plus, optezi pentru un ruj asortat, intr-o nuanta vie de rosu.

Poti duce armonia cromatica chiar mai departe alegand si pentru buchetul miresei flori de culoare rosie, indiferent ca acestea sunt trandafiri sau oricare alt tip de flori in culoarea pasiunii.



Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare