Cele mai citite despre trupe

Unde vedem stand-up comedy in Bucuresti

Umor de calitate, glume fara cenzura si inhibitii, asta poti obtine daca mergi intr-unul din cluburile de stand-up comedy din capitala, dar si din tara.

Cursuri de chitara in Bucuresti

Ti-ai cumparat o chitara inca nu sti sa o folosesti? Vrei sa iti dai iubita pe spate pe acorduri senzuale de chitara? Sau pur si simplu ai nevoie de un hobby creativ, care sa te scoata din rutina zilnica? Atunci poti incepe cu un curs de chitara.

Moscova si comorile ascunse ale Rusiei

Daca ne dorim o excursie intr-o tara cat mai apropiata, si totusi foarte diferita de a noastra, avem la indemana varianta Rusiei. Si care oras merita sa fie vizitat mai mult daca nu Moscova?

Cele mai noi despre trupe

CRBL a dezvaluit de ce s-a certat cu Smiley: „Am folosit niste cuvinte urate”

SIMPLU, considerata ca fiind una dintre cele mai tari trupe de baieti din istoria Romaniei, a fost locul care i-a adus impreuna pe Smiley, Marius Moga si CRBL, care au ramas prieteni si in ziua de astazi.

Weekendul acesta are loc WishFest – primul festival dedicat lampioanelor pe apa

Cea de-a doua editie WishFest - primul festival din Romania dedicat lampioanelor pe apa - va avea loc pe 17 si pe 18 septembrie, pe malul lacului Floreasca din Bucuresti (Calea Floreasca nr. 161 - 219). Aducand la un loc atat traditia thailandeza care inspira festivalul, cat si un concept nou de eveniment, WishFest propune o experienta unica pentru toate varstele: lampioane realizate manual, personalizate, ce vor fi lansate in fiecare seara pe lac, ridicari cu balonul cu aer cald, zeci de preparate culinare de degustat pentru pofticiosi, muzica live pe ponton, activitati pentru toata familia si targ de produse realizate de designeri. Programul este de la 10:00 la 23:00 iar intrarea pentru public este libera.

A treia saptamana de Cinema in aer liber - patru filme noi, o poveste clasica si o eroina tragica

Saptamana 30 august - 4 septembrie aduce la Cinema in Aer Liber, pe Insula Artelor din parcul Titan, inca patru filme noi in Selectia oficiala – program care in fiecare an reuneste cele mai apreciate filme de autor recente care au avut premiera mondiala la festivaluri internationale importante, un film in sectiunea Personaje celebre si un film in sectiunea Mit versus realitate. Acestea vor putea fi urmarite de marti pana duminica, de la ora 20:30. Intrarea la proiectii este libera in limita locurilor disponibile iar programul complet este disponibil pe https://cinemainaerliber.ro/.