Poze traumatisme corneene

Iata cele mai relevante poze despre traumatisme corneene de pe acasa.ro

Cele mai citite despre traumatisme corneene

De ce nu ai orgasm?

„Am inceput viata sexuala de aproape un an.

5 mituri despre impotenta sexuala

Nu este nicio surpriza ca barbatii afectati de anumite disfunctii sexuale sunt inconjurati de o gramada de mituri. La un moment dat, impotenta sexuala a barbatilor era insotita chiar de sentimentul de stigmatizare. Foarte putine persoane obisnuiesc sa vorbeasca despre aceasta problema, considerand-

Shih Tzu

Shih tzu este un caine de talie mica, robust, dar cu o inima mare. Cu un nume care inseamna leu in limba chineza, Shih tzu este o rasa de caini foarte veche si un animal de companie foarte popular. Recunoscuta ca rasa membra a grupei cainilor de agrement de catre American Kennel Club in 1969, Shih

Cele mai noi despre traumatisme corneene

A cazut in gol zeci de metri in timp ce incerca sa-si faca un selfie! Este o minune ca a ramas in viata

Un barbat de 47 de ani a cazut in gol zeci de metri in timp ce incerca sa-si faca un selfie. Barbatul se afla pe un baraj si, in timp ce incerca sa se fotografieze, a cazut in gol. Doar o minune a facut ca acesta sa scape doar cu cateva traumatisme minore.

Accident deosebit de grav in Olt! Un mort si 9 raniti

Un accident deosebit de grav a avut loc in Olt, pe DN65 - E574, in localitatea Negreni. Accidentul care s-a produs in timpul noptii s-a soldat cu noua raniti care au fost transportati la spital pentru ingrijiri, dar si cu un deces.

Cele mai comune afectiuni gastroenterologice si tratamentul acestora

Afectiunile gastroenterologice sunt numeroase si foarte frecvente. Unele se manifesta pe perioade scurte de timp si trec de la sine. Altele se manifesta perioade mai indelungate si au nevoie de tratamente, insotite chiar si de regimuri alimentare.