Toamna in gradina

#toamna in gradina #flori gradina #flori de toamna #amenajare gradina #flori

3 flori care dau culoare gradinii tale in zilele de toamna

Toamna este anotimpul culorilor calde. Acest sezon este unul dintre cele mai frumoase din an, iar simfonia de culori este impresionanta. Profita din plin de acest sezon si da culoare gradinii tale. Iata trei flori viu colorate pe care trebuie sa le ai si tu in gradina in aceasta perioada.

Daliile

Daliile sunt plante spectaculoase si nu trebuie sa lipseasca din gradina ta de toamna. Acestea impresioneaza atat prin dimensiuni cat si prin coloritul care difera de la alb, roz, galben, portocaliu, violet si pana la grena. Daca vrei sa ai aceste plante in gradina, trebuie sa tii cont ca acestea adora locurile insorite din gradina.

Crizanteme

Crizantemele sunt flori care iti incanta privirile cat este toamna de lunga. Crizantemele sunt flori care iti incanta privirile cat este toamna de lunga. Acestea sunt viu colorate si pot fi intalnite in nuante de la alb, galben, roz, maroniu si pana la mov. Nu au nevoie de ingrijiri speciale, insa trebuie sa tii cont de faptul ca aceste flori adora solurile bine drenate.

Ochiul boului

Ochiul boului sunt plante ideale pentru gradinari incepatori, deoarece sunt foarte rezistente si nu necesita ingrijiri speciale. Trebuie sa tii cont doar de faptul ca aceste plante au nevoie de un sol bine drenat si au nevoie de multa lumina naturala. Florile sunt viu colorate, iar nuantele acestora difera de la alb, galben, roz, rosu, violet si pana la albastru inchis.

Surse foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare