Teste

#test maternitate #maternitate #nastere #bebelusi #copii #teste psihologice

TEST Esti cu adevarat pregatita sa devii mama?

Majoritate a): Esti in sfarsit pregatita

Esti programata sa fii mama. Dar si educatia primita te-a invatat acest lucru: in familia ta, orice femeie este mama. Asa a fost mereu si asa trebuie sa fie si de acum inainte. Fara copil, nu te poti simti cu adevarat femeie, nu te poti simti implinita. De unde si riscul, uneori, de a avea prea devreme un copil cu primul baiat dragut aparut in viata ta (mai mult din dorinta de a avea un copil decat pentru el). Nu te mai afli la adapostul dorintei unui barbat care iti spune "Vreau sa fac un copil cu tine" (de fapt, o metoda de a avea o relatie sexuala cu tine). De fapt, chiar cand alegi sa fii mama (un copil dorit, asteptat), nu tu esti cea care are un copil, ci el este cel care te are pe tine. Si uneori profita de binecuvantarea ta: te lasi acaparata cu totul (mai ales daca este un baietel), in detrimentul vietii tale de cuplu, de femeie, chiar al aspiratiilor tale sociale, profesionale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare