Poze test cancer

Iata cele mai relevante poze despre test cancer de pe acasa.ro

Cele mai citite despre test cancer

Alunitele, inofensive sau periculoase?

Alunitele nou-aparute sau cele a caror forma s-a modificat in timp pot prezenta un semn al melanomului – cel mai periculos tip de cancer de piele. Alunitele periculoase – care prezinta semnele uno

Teza unica pentru elevii din clasa a VII-a si a VIII-a

Elevii claselor a a VII-a si a a VII-a au intrat zilele acestea in febra testelor nationale.

In total, 433.000 de elevi sustin, in aceste zile, tezele cu subiect unic la limba romana, limba

Arsurile la stomac, o durere ascunsa

Arsurile la stomac sunt adesea descrise ca o „durere vie” care se situeaza sub stern sau popular zis in capul pieptului.

Cele mai noi despre test cancer

Cancerul pulmonar ar putea fi depistat din vreme daca oamenii ar cunoaste simptomele si nu le-ar fi teama de diagnostic

Cancerul pulmonar este cel mai frecvent tip de cancer din Romania, cauzeaza anual cele mai multe decese si cei mai multi ani de viata pierduti prin decese premature. Aceste statistici ar putea fi insa schimbate prin preventie (renuntarea la fumat) si imbunatatirea traseului pacientului, prin depistare precoce si initierea tratamentului cat mai rapid dupa diagnostic. Un cancer pulmonar depistat in stadii incipiente inseamna mai multe optiuni de tratament, mai multe sanse de supravietuire si o calitate mai buna a vietii. 

Atentie la plamani! O tuse poate ascunde probleme grave de sanatate care pot pune viata in pericol

Tusea care persista mai multe saptamani si expectoratia sunt probleme de sanatate cu care romanii s-au obisnuit, le considera normale, dar specialistii atrag atentia ca ele pot ascunde probleme grave de sanatate.

Bolile rare, o prioritate in domeniul sanatatii publice

Elaborarea, evaluarea si reinnoirea planurilor si strategiilor nationale pentru bolile rare ar trebui sa ramana o prioritate-cheie pentru toate tarile. Este foarte important ca publicul larg sa inteleaga complexitatea bolilor rare si necesitatea unei abordari integrate.