Poze temperaturi ridicate

Iata cele mai relevante poze despre temperaturi ridicate de pe acasa.ro

Cele mai citite despre temperaturi ridicate

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Cum sa scapi de puricii din locuinta

Daca animalele de companie au purici, riscul ca acesti paraziti sa ajunga si in locuinta ta este foarte mare, caci puricii se inmultesc foarte rapid. O femela poate depune un ou pe ora, in decursul a 3 luni de viata!

Ingrijirea unui bonsai

Multe persoane cred ca bonsaiul este o planta, insa acesta este de fapt o forma de arta.Bonsaiul provine din China, unde a aparut pentru prima data cu mii de ani in urma.

Cele mai noi despre temperaturi ridicate

Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci cand gestionezi o afacere este important sa acorzi o atentie deosebita si spatiilor sanitare. Acestea nu trebuie sa fie doar curate, ci si sa asigure personalului sau clientilor posibilitatea unei igiene corespunzatoare, iar in acest sens este necesara dotarea cu echipamente si consumabile adecvate. Despre cum poti face acest lucru in mod eficient, dar si care sunt beneficiile pe care le ofera aceasta masura vei descoperi mai multe in acest articol.

Fundatie fara beton, gata intr-o zi si complet refolosibila - suruburi de fundatie

Intreaga lume e in miscare. Bineinteles ca stiam asta inca de la faimosul "Eppur si muove" dar totusi parca ritmul accelerat al ultimilor ani l-ar face pana si pe Galileo Galilei sa-si abata atentia de la rotatia Pamantului la haosul care are loc pe acesta.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.