Noutati

#masina #instalatie gpl #agr autogas

Prima masina din Romania cu instalatie GPL cu injectie lichida de gaz

AGR Autogas Group aduce o premiera in Romania prin montarea primei instalatii GPL cu injectie lichida de gaz pe un autoturism Volkswagen Jetta. Acest tip de instalatie vine in intampinarea nevoilor soferilor care conduc foarte mult si care sunt dispusi sa investeasca intr-un sistem care sa le permita reducerea cheltuielilor cu carburantul.

Elementul de noutate adus de acest sistem tine de faptul ca masina va functiona exclusiv pe GPL, astfel ca pornirea nu va mai necesita benzina, asa cum se intampla la instalatiile GPL cu injectie secventiala. Mai mult de atat, acest sistem este unul care protejeaza mediul, ducand la o reducere a emisiilor de CO2 cu 10%, fapt datorat proprietatilor chimice si fizice ale GPL-ului.

In plus, sistemul permite utilizarea la maximum a componentelor originale ale autoturismului si totodata creste eficienta motorului in mod semnificativ.

„Suntem in permanenta conectati la nevoile clientilor nostri si ne dorim sa le oferim cele mai bune solutii in materie de GPL. In acest context am realizat pentru prima data in Romania o conversie benzina – GPL pentru o masina cu injectie directa. Sistemul folosit este unul performant si foloseste tehnologie de ultima generatie, iar studiile de specialitate il recomanda ca fiind un combustibil foarte potrivit pentru alimentarea unui motor cu injectie directa. Proprietarul primei masini pe care s-a facut conversia si-a dorit un sistem fiabil prin care sa reduca din cheltuielile cu carburantul, fiind o persoana care calatoreste foarte mult cu autoturismul, asa ca am mobilizat echipa pentru a oferi o solutie de calitate”, a declarat Silviu Raicea, Director Comercial in cadrul AGR Autogas Group.

Instalatia folosita de AGR Autogas Group este una de ultima generatie, adaptata pentru masinile cu injectie directa si premiata pentru cel mai bun produs la GasShow 2012, cel mai mare targ de specialitate din Europa.

Pentru a afla mai multe informatii despre solutiile oferite de AGR Autogas Group acceseaza monteazagpl.ro.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate productia, dezvoltarea si omologarea instalatiilor auto de gaz precum si montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere. Compania detine cel mai mare centru de conversie din sud-estul Europei care functioneaza atat ca centru de pregatire pentru parteneri cat si ca service dedicat montajului si intretinerii instalatiilor auto de gaz.

Prin efectuarea testelor si incercarilor de catre Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 25 de Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto de gaz importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si autoturisme cu sistem de injectie directa de benzina.

Impreuna cu producatorii de componente, AGR Autogas Group dezvolta in continuare produse noi pentru pastrarea unui nivel calitativ exceptional al instalatiilor si raspunde cu succes provocarilor lansate de producatorii de autoturisme prin introducerea celor mai performante sisteme de injectie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele