Poze tefal

Iata cele mai relevante poze despre tefal de pe acasa.ro

Cele mai citite despre tefal

Gatitul cu aburi

Gatitul cu aburi este una dintre cele mai sanatoase metode de pregatire a mancarii.

Cum sa alegi statia de calcat

Statia de calcat este o inovatie in domeniul ingrijirii tesaturii. Aceasta nu deterioreaza materialul si produce mai mult abur decat un fier obisnuit ceea ce inseamna ca hainele vor fi calcate mai repede. De asemenea, cu ajutorul unei statii poti calca vertical hainele, tinand talpa fierulului in orice unghi. Iata la ce aspecte este bine sa fii atent daca vrei sa-ti cumperi o statie de calcat:

Ploua cu promotii de Craciun! Vezi unde gasesti electrocasnice ieftine

Electronicele si electrocasnicele se numara printre cele mai oferite si dorite cadouri de Craciun, iar, daca nu doriti sa va pierdeti vremea prin magazinele supraaglomerate, cea mai buna solutie este sa apelati la comertul online.

Cele mai noi despre tefal

Fierul de calcat vertical: de cate tipuri e, caror nevoi i se potriveste si cat de eficient este

Cati dintre noi nu au suspinat la vederea gramezii de haine care trebuie calcate in fiecare saptamana? Aceleasi camasi, tricouri, rochii, bluze, esarfe. Sa spunem lucrurilor pe nume: sa calci hainele nu este tocmai activitatea ideala de relaxare, dar este una dintre acele sarcini pe care esti nevoit sa o faci destul de des. Pentru ca hainele calcate arata proaspete si ingrijite, materialele isi pastreaza mai bine textura si culorile, iar noi ne simtim mult mai bine in ele si inspiram mai multa incredere celor din jur.

8 idei de decorare a bucatariei pe care le vei adora

Indiferent de modul in care amenajezi intial bucataria si oricat de mult iti place acel decor pe moment, va veni o perioada in care te vei plictisi si vei dori altceva. Insa, nu este nevoie sa schimbi cu totul bucataria pentru a oferi senzatia unui spatiu nou, ci doar sa ai putina creativitate.

Piept de pui la tigaie

O reteta simpla si delicioasa de piept de pui la tigaie. Folosim ingrediente putine: pui, miere, lamaie, patrunjel si o tigaie buna.