Cele mai citite despre tarif taxi

Cum poti obtine viza sau permis pentru Canada

Pentru cetatenii romani, viza si permisul este un element absolut necesar pentru a intra pe teritoriul Canadei, indiferent de scopul calatoriei.

Cum sa cureti covorul

Curatarea covorului este principalul aspect al igienei unei locuinte.

Cum sa transporti animale de companie cu avionul

Pentru a transporta animalul cu avionul ai nevoie de o cusca speciala. Aceasta poate fi achizitionata din PetShop-uri sau de la ghiseul de Emiteri Bilete din Aeroportul International Henri Coanda. Intereseaza-te dinainte ce tip de cusca agreaza cei de la compania de zbor, pentru a nu avea surprize

Cele mai noi despre tarif taxi

Incredibil! Cat a dat un roman pe un pepene verde, in plina iarna! Acestea sunt preturile actuale la pepeni, in Bucuresti

Unui barbat din Bucuresti i s-a facut pofta de pepene verde si s-a dus la magazin sa cumpere unul. Insa, preturile sunt ireale in aceasta perioada a anului. Prin urmare, a fost nevoit sa scoata o mica avere din buzunar pentru a-si satisface poftele. Este incredibil cat a dat un roman pe un pepene verde in luna ianuarie 2023.

Filme care au castigat neasteptat Premiul Oscar

Unele filme au reusit sa produca surprize majore la gala Premiilor Oscar. Nume precum Shakespeare in Love ori Rocky au dat peste cap toate previziunile specialistilor si au produs surprize importante.

5 criterii de alegere a agentiei de turism pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase amintiri de familie se creeaza in concediile pe care le petreceti impreuna. Te pregatesti un an de zile ca sa le oferi copiilor o vacanta de vis. Iata cum sa alegi agentia de turism care sa te ajute la alegerea celor mai bune sejururi in tara si strainatate.