Poze tabara copii

Iata cele mai relevante poze despre tabara copii de pe acasa.ro

Cele mai citite despre tabara copii

Zodia lui iti arata cum sa-l cuceresti

Daca vrei sa-i afli punctul sensibil si sa-l cuceresti, trebuie doar sa-i cunosti zodia si sa-ti pregasesti "arsenalul". Fiecare nativ al zodiacului are o imagine despre femeia ideala, potrivita personalitatii lui.

Zodia ei iti arata cum s-o cuceresti

Nativa fiecarei zodii are imaginea ei despre cum trebuie sa fie barbatul ideal. Daca incerci s-o cuceresti, afla-i zodia si treci la atac.

Atentie la simptomele apendicitei!

Apendicita este o inflamatie a apendicelui, cauzata de o bacterie. Aceasta afectiune frecventa poate aparea la orice varsta si are un singur tratament: interventia chirurgicala, de aceea nu trebu

Cele mai noi despre tabara copii

Sarbatoare mare astazi! Credinciosii o pomenesc pe Sfanta Filofteia! Traditii si obiceiuri de care sa tii cont

In fiecare an, pe 7 decembrie, credinciosii o sarbatoresc pe Sfanta Filofteia. Aceasta este considerata ocrotitoarea copiilor, a tinerilor si a fetelor nemaritate.

Copiii diagnosticati cu Atrofie Musculara Spinala se pot bucura de primul joc care ii ajuta sa faca exercitii de kinetoterapie

Tiny Trainers este un joc sub forma de aplicatie pentru smartphone care ii ajuta pe copiii care sufera de Atrofie Musculara Spinala (AMS) sa se distreze in timp ce fac exercitii de kinetoterapie. Exercitiile sunt specific alese pentru a fi utile copiilor diagnosticati cu AMS tip I si II. Aplicatia este detinuta de compania Roche si este prima aplicatie pentru copiii diagnosticati cu AMS disponibila si in limba romana, pe platformele App Store, respectiv Google Play.

Tot mai multi copii la camera de garda. Spitalizarile au crescut cu 40% din cauza virozelor

Ne aflam in plin sezon al virozelor. Camerele de garda ale spitalelor sunt pline, iar numarul internarilor a crescut cu 40% luna aceasta.