Supermame

# work at home # business mame #mame antreprenor #networking #handmade

Super-mame: De ce sa cumperi de la comunitatea mamelor antreprenor

Perioada maternitatii si nu numai le fac pe multe mame sa isi doreasca sa inceapa o activitate care sa le permita mai mult timp cu copiii. Altele pur si simplu isi descopera talente si indemanari ascunse, asa ca ajung sa isi suplimenteze veniturile sau chiar sa traiasca din asta. Indiferent de motiv, iata cateva argumente pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand cumperi ceva de la astfel de antreprenoare.

1. Obiecte unicat sau in editie limitata

Cele care incep un astfel de business sunt limitate de buget, asa ca nu isi permit sa achizitioneze materie prima in stocuri mari. Dar, dincolo de acest aspect, cele mai multe obiecte create sunt facute manual. Acest lucru inseamna ca sunt unicat, deoarece lucrul manual nu poate fi reprodus intocmai. Totdodata, asta inseamna ca poate unele obiecte nu vor fi perfecte, insa cu siguranta imperfectiunile vor face parte din farmecul general. Indiferent ca vorbim de bijuterii, de haine, de accesorii sau de decoratiuni, obiectele handmade au un farmec aparte. 

Bijuterii minunate gasiti la I By IoanaCoco Atelier, Anadore Atelier, Colectia de margele, Iza Bracelet Boutique

2. Atentie fata de detalii

Un artizan va fi mereu mult mai atent la detalii. Impachetarea cadoului sau a obiectului cumparat se face cu multa grija, se simte daruirea in realizarea produsului. Cutiile si hartia craft, panglici si o nota de multumire sunt printre detaliile care arata ca fiecare lucru este facut cu suflet, ca esti parte a unui vis. 

3. Diversitate 

Indiferent de ceea ce iti doresti, in comunitatile specifice gasesti producatori din toate domeniile. De exemplu, pe platforma Kathy's Dream s-au reunit artizani priceputi, mame antreprenor si nu numai care ofera o gama extinsa de produse si servicii: jucarii pentru copii, senzoriale si nu numai, bijuterii, obiecte de decor pentru casa, produse cosmetice, naturale, lucrari de artizanat etc. 

Iata cativa dintre artizanii care fac minunatii pentru copii, mame talentate si muncitoare: Maruc Ales, Didi Craft Boutique, Minunatii din fetru, Daya Kids. Alte jucarii interesante si carti care ajuta in dezvoltarea copiilor gasiti la Joc istet, Calatoria lui Prichindel, Kids Bookland

Tot din seria minunatii, la Save the Date gasesti invitatii personalizate, iar la Aloe Vera Organic produse pentru sanatate si frumusete sau My Lace Dream

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Top