Supermame

#curs editare foto #Asociatia Work at Home Moms #mame antreprenor

Mama-antreprenor sau freelancer? Invata cum sa-ti editezi singura fotografiile ca un profesionist!

Asociatia Work at Home Moms continua seria de evenimentele utile pentru mamele antreprenoare si freelanceri! De data aceasta, doamnele sunt invitate sa invete sa-si editeze singure fotografiile pentru propriul site!

Cursul de editare si imbunatatire a fotografiilor de produs, alaturi de fotograful Cristina Tomani, are pe 29 aprilie, intre orele 17:00 – 19:00, la restaurantul La Bordei (Cotroceni Business Center, intersectie Vasile Milea cu intrare Fruntas Mihai Anghel, langa AFI Palace Cotroceni Mall - intrare Sfera, Bucuresti).

Participantele sunt rugate sa isi aduca propriul laptop si aparat foto (optional) iar printre aspectele acoperite in cadrul cursului se numara: necesarul de instrumente pentru fotografia de produs, cum se foloseste lumina, care sunt expunerea corecta, unghiul de fotografiere potrivit si culorile complementare, care este cel mai potrivit fundal si cum se folosesc luminile de studio si cortul dar si notiuni de baza despre editarea fotografiilor.

Costul cursului este de 55 de lei iar inscrierile pentru cursul de fotografie de produs si editare foto se fac pe loredana.onilov@wahm.ro.

Cursul pilot de grafica computerizata si utilizare programe de prelucrare vectoriala si foto pentru incepatori, alaturi de Daniel Prank, Senior Graphic Designer. Cursul se va desfasura timp de o luna, in fiecare duminica, intre 7 – 28 mai 2017, la restaurantul  La Bordei (Cotroceni Business Center, intersectie Vasile Milea cu intrare Fruntas Mihai Anghel, langa AFI Palace Cotroceni Mall - intrare Sfera, Bucuresti).

Acest curs este unul pregatitor in vederea obtinerii de cunostinte necesare de editare foto si text pentru creare de continut aferent realizarii paginilor web (site-uri personale etc.) si un curs de creare pagini web va urma din toamna. 

Participantii se pot inscrie la contact@wahm.ro, in limita a sase locuri, in fie la grupa din intervalul orar 9:00 – 11:00, fie la cea programata intre 11:30 – 13:30 iar costul cursului este de 400 lei.

Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.

Sursa foto:pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele