Cele mai citite despre supe hranitoare

Patrunjelul, verdeata cu zeci de beneficii

Daca ai sistemul imunitar slabit, nu ai pofta de mancare esti racit sau ai probleme digestive poti incerca o cura cu patrunjel. Aceasta planta este un complex foarte puternic de vitamine, provitamine, magneziu, calciu, fosfor, potasiu, sulf, cupru, aminoacid si clorofila.Calciul din patrunjel ne ofe

Nuantarea parului cu vopsele din plante

Ai parul fragil, esti alergica la metoda de colorare clasica si vrei sa-ti modifici usor si progresiv nuanta parului, fara sa faci o schimbare majora? Nuantarea cu vopsea vegetala este solutia potrivita.

Andivele, aurul alb din bucatarie

Stiai ca andivele sunt legume foarte hranitoare desi au foarte putine calorii? Stiai ca o frunza de andiva are o singura calorie si este considerata o delicatesa de catre bucatarii din intreaga lume?

Cele mai noi despre supe hranitoare

Alimente de care sa ne ferim atunci cand tinem post. Afla care sunt acestea de la nutritionistul Serban Damian

Postul Pastelui reprezinta una dintre cele mai importante perioade de post din calendarul liturgic ortodox. Este o perioada de pregatire spirituala si purificare inainte de sarbatoarea Invierii Domnului. Postul Pastelui incepe in fiecare an in ziua de luni, dureaza 40 de zile si nu inseamna doar abstinenta alimentara, ci si o pregatire spirituala intensa.

Postul Pastelui 2024. Leguma pe care sa o consumi zilnic. Este extrem de benefica pentru sanatate, desi multi o ocolesc

A inceput Postul Pastelui, iar multi romani au renuntat deja la alimentele “de dulce”, inlocuindu-le cu multe legume. Exista insa o leguma care trebuie sa se regaseasca in alimentatia tuturor, deoarece are numeroase beneficii pentru sanatate.

Ce sunt fructele climacterice si non-climacterice si care sunt mai bune pentru consum

Daca in trecut aveam de ales doar dintre fructe de sezon, in prezent putem cumpara in orice sezon fructele preferate. Putini stiu insa ca unele dintre fructe, indiferent ca sunt autohtone sau de import se impart in doua ategorii, in functie de modul de coacere: climaterice si non-climaterice. Nutritionistii explica ce inseamna acest lucru, dar ci care sunt mai sanatoase pentru consum