Cele mai citite despre strudel

Aperitive pe baza de aluat usor de preparat

Aperitivele pe baza de aluat usor de preparat sunt solutii foarte bune nu doar pentru bufeturile suedeze.

Cum sa faci aluaturi simple

Aluaturile simple sunt de cele mai multe ori o buna idee pentru gospodinele care vor sa gateasca rapid, dar si sa se joace cu gusturi si ingrediente.

Vacanta in Viena, de sarbatori

Vesminte ale unei imparatese care a ajuns pe micul ecran, o cana “gluhwein” fierbinte, un carnat cu mustar mancat din mers, un bal vienez cu pretentii sau o croaziera cu multe beculete aprinse: asa arata Viena de sarbatori.

Cele mai noi despre strudel

O vitrina calda ii insoteste pe clientii dumneavoastra cand pleaca sau revin acasa

In acest articol, vom explora beneficiile pe care o vitrina calda le aduce in industria alimentara. Acesta nu este doar un simplu echipament, ci un partener esential pentru afacerea dumneavoastra. Vom discuta despre modul in care acest echipament poate influenta pozitiv experienta clientilor si, in consecinta, profitabilitatea afacerii dumneavoastra.

Ce pofte are Theo Rose, de cand a ramas gravida! Artista a facut dezvaluiri

In toamna anului trecut, Theo Rose si Anghel Damian au dezvaluit ca artista este insarcinata, la doar cateva luni dupa ce a devenit un cuplu.

Cele mai simple reguli pentru a gati rapid si sanatos

Faptul ca alimentatia este unul dintre factorii care influenteaza starea de sanatate nu mai este de mult un secret pentru (aproape) nimeni. Insa, multi dintre noi, desi suntem pe deplin constienti de aceasta asociere, nu suntem specialisti in bucatarie. Daca esti adepta gatitului sanatos si rapid, fie zilnic, fie pentru mese festive, aspectul cel mai important de care trebuie sa tii cont este calitatea alimentelor. De asemenea, este important sa fii echipata cu ustensilele potrivite, care iti vor permite sa pregatesti mese delicioase mai eficient si mai usor. Nu in ultimul rand, ai nevoie sa urmezi cateva sfaturi practice si sa cunosti cateva reguli de baza pentru a gati sanatos, mentinand in acelasi timp valoarea nutritiva si aroma alimentelor.