Stiri bizare

# acanta europa # unde mergi # orase urate #orase frumoase #orase de vizitat

Top 5 orase urat mirositoare

Cand iti faci planurile de vacanta, fii atent sa eviti aceste cinci orase care fac parte dintr-un top al localitatilor frumoase, dar cu un aer greu de respirat. Si nu te gandi ca e vorba de gazele de esapament sau alt fel de poluare, ci chiar de mirosuri neobisnuite, ciudate si grele. 

Topul oraselor urat mirositoare a fost alcatuit de publicatia britanica The Telegraph si include orase de pe toate continentele. Iata-le pe cele cu mirosurile cele mai deosebite: 

1. Bristol, Marea Britanie 

Se pare ca orasul britanic miroase a... otet. Asta de cand consiliul local a decis sa-l foloseasca pe post de pesticid, ca sa scape de buruieni. 

2. Rotorua, Noua Zeelanda

Acest oras miroase a... oua stricate. Mirosul greu de sulf este datorat numeroaselor izvoare din zona. 

3. Bangkok, Thailanda

Capitala asiatica miroase a durian, un fruct tepos cu un miros atat de intepator incat a fost interzis in transportul public. Localnicii il iubesc.

4. Fez, Maroc

Orasul miroase a piele. Nu este chiar cel mai urat miros, insa atunci cand il intalnesti peste tot, s-ar putea sa te saturi mai repede de el decat crezi.

5. Mombasa, Kenya

Cunoscutul oras afircan miroase a teracota. Materialul a fost folosit in constructia celor mai multe cladiri din oras, asa ca este pregnant mai ales vara, cand ploua. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea