Stiri bizare

#studiu sex #studiu relatii #tipuri de orgasm # femei orgasm # barbati orgasm # cum ajungi la orgasm

Studiu: Femeile au orgasme mai putine, dar mai variate. Iata de ce!

Barbatii au mai multe sanse sa ajunga la orgasm decat femeile, insa acestea din urma au parte de placeri mult mai variate, sustin cercetatorii americani, citati de dailymail.co.uk.

Astfel, barbatii ajung la orgasm, in timpul partidelor de sex cu o partenera stabila, in 85% dintre cazuri, in timp ce doar 63% din femei au parte de excitatie maxima. Potrivit studiului efectuat de cercetatori de la Indiana University, femeile se bucura de o varietate mai mare a senzatiilor in timpul punctului culminant.

Studiul a aratat ca, pentru femei, probabilitatea de a experimenta un orgasm este influentata de orientarea sexuala, lesbienele avand mai multe sanse de a avea orgasm in timpul sexului, fata de heterosexuale sau bisexuale. Astfel, probabilitatea de a avea orgasm in cazul lesbienelor este de 75%, procentul fiind de 62% pentru bisexuale si 58% pentru femeile heterosexuale.

"Datele obtinute in urma acestui studiu efectuat pe 1.500 de voluntari neimplicati intr-o relatie stabila sugereaza ca femeile au experiente mai putin previzibile, dar mai variate, cand vine vorba de orgasm, si ca, spre deosebire de barbati, probabilitatea de a ajunge la orgasm, in cazul femeilor, tine si de orientarea sexuala", au concluzionat cercetatorii.

Foto: uber-facts.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea