Stiri bizare

# explozie tigara #tigara electronica #tigara #fumator

Stii cat de periculoase sunt tigarile electronice? Uite ce a putut face explozia uneia!

Tigarile electronice devin un pericol alarmant pentru autoritatile din mai multe state. Pompierii englezi din Yorkshire au ramas incremeniti cand au vazut ce efect a avut explozia unui astfel de dispozitiv uitat la incarcat intr-o masina.

Chemati la locul incidentului, pompierii nu au mai putut salva nimic din dubita Ford cuprinsa de flacari. Cercetarile au aratat ca soferul acesteia a lasat tigara electronica la incarcat in masina, iar explozia dispozitivului supraincarcat a incendiat interiorul vehiculului.

"Pericolul incendiilor declansate de tigarile electronice este un fenomen care acum doi ani nu exista", sustine Kevin Ronan, seful pompierilor din Yorkshire. Sfatul autoritatilor este sa nu lasi la incarcat tigara electronica in timp ce dormi sau pleci din casa, sa nu o pozitionezi langa materiale inflamabile si sa nu investesti in dispozitive ieftine.

Foto: metro.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea