Stiri bizare

# animale vedeta #pisica bogata #animale celebre

Sa tot fii invidios! O pisica a castigat 3 milioane de euro in cateva ore!

A filmat si a pozat pret de cateva ore pentru doua reclame si a castigat nu mai putin de 3 milioane de euro. Nu e vreun fotomodel renumit, ci o pisica. Ei bine, dar nu orice maidaneza, ci insasi pufoasa birmaneza a lui Karl Lagerfeld, directorul de creatie al Casei Chanel.

Choupette pe numele sau a filmat pentru un spot publicitar al firmei de cosmetice Shu Uemura si a fost protagonista unui pictorial pentru calendarul de masini Vauxhall Corsa.

Foto: Facebook/media.opel.com

Ce treaba au fardurile si masinile cu pisica? Niciuna, dar cand stapanul sau este excentricul designer ce mai conteaza!

Cele trei milioane de euro care i-au intrat in conturi lui Lagerfeld cresc putin mostenirea de 120 de milioane de euro pe care tot Choupette o va "incasa", potrivit testamentului, in cazul in care designerul se prapadeste mai repede. Dar cum pisicile au noua vieti, e clar ca Choupette va deveni cea mai bogata pisica din lume.

Foto: graziadaily.com/ Facebook.com/MademoiselleChoupetteLagerfeld

Si atat de mult o iubeste celebrul designer pe Choupette, incat in urma cu trei ani a anuntat ca, daca legislatia i-ar permite, s-ar si casatori cu ea. Insa cum n-o poate face, ii asigura felinei o viata ca in Rai. Karl Lagerfeld a angajat doua persoane care sa o ingrijeasca, iar cand calatoreste cu avionul primeste bilet numai la clasa intai.

Foto: subscribe.ru
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea