Stiri bizare

#remedii sforait #ceai ghimbir #sforait

S-a descoperit sucul minune care te scapa de sforait

Sforaitul afecteaza 40% dintre femei si 60% dintre barbati. Insa el poate deveni un adevarat cosmar pentru partenerul de cuplu. Daca ai un sot sau o sotie care sforaie, ii poti prepara un suc miraculos inainte de culcare, scrie organichealth.co.

Cauzele sforaitului sunt multiple, de la mucusul care se acumuleaza in gat si in nas, pozitia in care dormi, alcoolul in exces sau prea multa ciocolata. Potrivit publicatiei online ciatate, medicii columbieni au decoperit recent un preparat care poate elimina acest simptom neplacut. Este vorba despre un suc preparat din doua mere, doi morcovi, un sfert de lamaie si o bucatica de ghimbir. Toate ingredientele de trec printr-un storcator de fructe si se bea sucul proaspat, inainte de culcare.

Specialistii spun ca acest preparat este foarte sanatos si functioneaza ca un decongestionant nazal, astfel incat nimic nu va mai impiedica respiratia usoara pe timpul noptii. Evident, medicii recomanda si eliminarea alimentelor prajite de la cina sau a mancarurilor procesate industrial.

Foto: ndr.de
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea