Stiri bizare

#makeupbyjack #make-up #make-up primavara-vara

PRO sau CONTRA: La 11 ani, un baiat se machiaza ca o femeie

Un pusti de doar 11 ani face valva pe internet de mai bine de un an cu tutorialele sale de make-up. el are aproape 500 de mii de urmaritorii pe Instagram si este considerat un talent innascut.

Jack este un pusti simpatic care se transforma insa intr-o tanara seducatoare atunci cand fata i se umple de machiaj. Totul a inceput in urma cu mai bine de un an, cand a facut publice pe Instagram skill-urile lui de make-up artist. A fost indrumat in desavarsirea talentului chiar de catre mama lui, cea care i-a pus prima data in mana o paleta de farduri. 

Popularitatea lui a crescut la propriu peste noapte. Cand si-a facut public contul, peste 20.000 de persoane i-au urmarit peste noapte primul tutorial. Si asa a devenit o senzatie pe internet. Chiar daca a primit multe laude, el a fost si criticat. Multi l-au facut homosexual si si mai multi au acuzat-o pe mama baiatului ca il lasa sa faca asa ceva. Pustiul a refuzat sa isi faca privat contul considerand ca beneficiile pe care le are de pe urma acestui hobby sunt mai mari decat criticile. Chiar la scoala celebritatea l-a ajutat. Multi dintre cei ce obisnuiau sa il jigneasca din cauza pasiunii sale au ajuns sa-i fie prieteni. 

Voi ce parere aveti despre pasiunea micului Jack?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea