Stiri bizare

# senator condamnat #iosif secasan #spatii verzi

Pedeapsa unica! Senator pus sa lucreze la spatii verzi dupa ce a primit mita

Alesii cu probleme penale isi primesc rand pe rand pedeapsa. Pentru unul dintre ei, fostul senator Iosif Secasan, condamnarea a venit ieri. A primit doi ani si jumatate de inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii. Unde? La salubritate!

Medic de profesie, Iosif Secasan va munci 90 de zile pe strazile din municipiul Resita, la curatenia parcurilor si a strazilor, a decis instanta, dupa ce senatorul si-a folosit influenta in vederea obtinerii ilegale a unui dosar de pensie de boala pentru un prieten padurar de la care primise o "atentie" de 200 de euro.


Foto:expressdebanat.ro

Cum decizia este definitiva si executorie, Secasan este bun de pus la munca, scrie adevarul.ro. Fostul senator ar urma ca, in cadrul campaniei de curatenie de primavara a orasului din Banat, sa lucreze la reabilitarea spatiilor verzi, sa planteze flori, sa taie arborii uscati ori sa lucreze la reabilitarea strazilor. El ar putea fi insa repartizat la societatea de salubritate, unde fostul senator ar putea fi implicat in activitatile de colectare a gunoiului menajer.

Depinde acum cata indulgenta va gasi la autoritatile locale care urmeaza sa decida in ce tip de activitati il implica pe fostul senator in urmatoarele trei luni.

Foto: antena3.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea