Stiri bizare

#showbiz #romanii au talent #kennya # dansatoare exotica

Drama celei mai sexy dansatoare de la „Romanii au talent”

Dansul exotic al dansatoarei care si-a desenat doi ochi pe fese a facut inconjorul Romaniei si i-a adus tinerei mai multa faima decat cariera sa de dansatoare exotica si practicanta a sado-masochismului.

Totusi, viata aparent plina de exotism a Kennyei, pe numele sau real Oana Stamate, nu este nici pe departe numai lapte si miere. Tanara, care s-a nascut pe 5 iulie 1985, are un fiu, nascut in aceeasi zi cu ea, 5 iulie. 

Potrivit unui apropiat al concurentei de la „Romanii au talent”, Oana alias Kennya a ales aceasta cariera si pentru ca programul si veniturile ii permit sa aiba grija cum trebuie de baietelul ei, care ar avea ceva probleme de sanatate. Mai mult, potrivit aceleiasi surse, tatal copilului a murit in urma cu cativa ani, lasandu-si tanara sotie vaduva.

De atunci, Oana, care este absolventa de liceu si incepuse viata profesionala cu o cariera in bucatarie, s-a apucat de videochat, iar acum activeaza in una dintre cele mai cunoscute trupe de striptease din tara. In plus, ea este si una dintre cele mai apreciate mistresse de sado-masochism din Romania.

Oana isi ia munca foarte in serios, ea avand acasa o bara montata in sufragerie unde exerseaza ori de cate ori are ocazia, dupa cum a declarat expertul in sex al emisiunii Click! Mai mult, tanara in varsta de 28 de ani merge des la sala, unde face concurenta barbatilor la ridicat de greutati. De altfel, Kennya este obisnuite sa domine barbatii, in meseria ea folosind adesea biciul pentru a pune in aplicare ritualurile sado-maso.

Oana pare sa-si fi imbratisat complet noua cariera. In urma cu trei ani, ea a fost protagonista unui pictorial incendiar realizat pentru bucatarescu.ro. In plus, dincolo de prestatia naucitoare de la „Romanii au talent”, aceasta posteaza periodic imagini si filmulete cu ea pe YouTube, clipuri care ii arata latura dominatoare. In plus, desi apropiatii spun ca este o fire sensibila - de altfel, ea este Rac - Kennya nu se sfieste sa-si puna la punct comentatorii. Ea a recunoscut ca si-a facut implant mamar si ca mai are de lucrat putin pentru ca trupul sau sa fie perfect. 

Pe Oana o veti putea urmari in urmatoarea etapa a showului Romanii au talent, ea primind in unanimitate votul juriului, dar si al publicului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea