Stiri bizare

# femei fund mare # cum il cuceresti #femei sexy #kim kardashian #jennifer lopez

De ce le plac barbatilor femeile cu fundul mare. Explicatia stiintifica!

De la isteria provocata de fotografiile cu posteriorul lui Kim Kardashian la slagare precum "All About That Bass", barbatii dau de inteles ca sunt innebuniti dupa formele bombate ale femeilor.

Iata explicatia stiintifica pentru aceasta preferinta, enuntata de catre americanul Eric Russell, co-autor al studiului asupra acestei chestiuni si absolvent al Facultatii de Psihologie in cadrul Universitatii din Texas, Arlington: "De-a lungul istoriei, numeroase femei s-au confruntat cu probleme in timpul sarcinii; cele cu o curbura lombara mai ampla s-au adaptat mai bine si au reusit sa-si redistribuie masa corporala pentru a reduce riscurile care apar pe durata celor 9 luni".

Astfel, cercetatorii sustin ca mintea barbatilor analizeaza mai degraba curbura coloanei vertebrale decat masa musculara sau de grasime de pe fund, aceasta fiind adevaratul semn al fertilitatii feminine. Iar preferinta pentru posteriorul lui Jennifer Lopez sau al lui Kim Kardashian vine din faptul ca posteriorul si curbura coloanei formeaza un unghi de 45 de grade, unghi considerat ideal. 

Foto: hepta.ro

Foto sus: fabfitfun.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea