Stiri bizare

#disney #clopotica #tinkerbell #costume printese disney

Clopotica exista: are 22 de ani si ziua este vanzatoare! Iata povestea ei!

Tinkerbell alias Clopotica exista si in realitate, nu doar in desene animate. Ea se numeste Gemme Beard (22 de ani) si nu locuieste in castelul Disney, ci in Gloucester, alaturi de parintii sai.   

"Visul oricarei fetite este de a fi o printesa Disney, asa ca eu ador sa imi pun costumele si peruca si sa evadez din lumea reala. Pot sa fiu un personaj cu totul nou", spune Gemme, care si-a spus povestea reporterilor de la "The Daily Mail".

Tanara, care lucreaza ca si vanzatoare la un magazin, cheltuieste lunar sute de lire sterline pentru a avea costume cat mai apropiate de basmele Disney. Gemme spune ca face acest lucru pentru ca ii place si sa ofere un zambet copiilor de pe strada care, de cele mai multe ori, sunt prea seriosi pentru varsta lor.

Pentru ca nu a fost acceptata la adevarata companie Disney ca entertainer din cauza inaltimii sale mici, Gemme a decis sa-si infiinteze propria firma de organizare de evenimente, care se axeaza pe petreceri pentru cei mici. Astfel, ea are ocazia sa fie in fiecare zi alt personaj din basmele copilariei.

FOTO: webstreet.com 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea