Stiri bizare

#studiu animale # animale ucigase # animale mortale

Animale ucigase. Nu vei crede cine omoara cei mai multi oameni!

Ai crede ca animale puternice, fioroase, precum leul sau rechinul sunt responsabile pentru moartea a mii de oameni in fiecare an. Surpriza! Cel mai necrutator ucigas este o insecta minuscula. 

Malaria, una dintre bolile pe care le poarta tantarii, ucide anual peste 600.000 de oameni din intreaga lume, afectand in total peste 200 de milioane de persoane. Adica mult mai multe persoane fata de cei care cad prada atacurilor rechinilor sau lupilor. Mai mult, chiar si viermii intestinali sunt mai periculosi pentru om decat aceste animale care inspira frica. 

Pana in prezent au fost descoperite peste 2.500 de specii de tantari, in peste 100 de tari de pe toate continentele, exceptie facand Antarctica. "In perioada de imperechere, tantarii surclaseasa ca numar aproape orice animal de pe pamant, cu exceptia termitelor si a furnicilor", a precizat Bill Gates pe blogul sau, unde a si publicat un top 15 al animalelor mortale. De altfel, Bill si Miranda Gates conduc o organizatie non-guvernamentala care lupta impotriva malariei. 

Potentialul mortal al tantarilor a fost descoperit inca din vremea nazistilor. Medicii germani, sub conducerea Heinrich Himmler, au facut numeroase experimente pentru a produce o arma biologica, se arata in documente facute publice recent.  

Iata topul celor mai mari dusmani ai omului: 

Foto: orangedonkey.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiri-bizare

Top

Cauta-ti perechea