Poze stimulent nou-nascuti

Iata cele mai relevante poze despre stimulent nou-nascuti de pe acasa.ro

Cele mai citite despre stimulent nou-nascuti

Cum sa crestem imunitatea organismului

In fata unei agresiuni de orice natura, organismul se mobilizeaza pentru a se apara. Aceasta reactie este practic modalitatea prin care se manifesta sistemul imunitar, pentru a face fata agentilor patogeni susceptibili de provocarea bolilor. De ce sunt declansate astfel de reactii? Virusii, bacterii

Bolile pisicii de la A la Z - Partea I

In general, pisicile bolnave sunt apatice si isi pierd pofta de mancare insa, in functie de afectiunea pe care o prezinta, acestea pot pierde in greutate, pot face febra, li se inrosesc ochii sau au urinari cu sange.

Cum sa recunosti o catea gestanta

Atunci cand intre o femela si un mascul are loc un contact sexual, sansele ca femela sa ramana gestanta sunt foarte mari. Odata cu sarcina, corpul femelei trece printr-o serie de schimbari pe care le poti observa si tu.

Cele mai noi despre stimulent nou-nascuti

Alimentele pe care dermatologii nu le recomanda. De ce sa le consumi cat mai rar

Dermatologii spun ca exista cateva alimente care trebuie trecute pe o lista interzisa. Ele iti pot afecta tenul, pielea, parul si chiar si starea generala de sanatate.

Medicii au descoperit modificari uimitoare in corpurile bebelusilor nascuti in pandemia de Covid

Un studiu recent, efectuat de cercetatori de la University College Cork din Irlanda, a scos la iveala informatii neasteptate despre modificarile observate in organismul bebelusilor nascuti in timpul pandemiei de Covid-19. Cercetarea oamenilor de stiinta aduce o perspectiva noua asupra impactului evenimentelor pandemice asupra sanatatii nou-nascutilor si pune in evidenta posibilele schimbari fiziologice sau fiziopatologice observate in aceasta perioada.

Deparazitarea externa a cainilor primavara - o urgenta veterinara

Primavara este un moment extrem de important atunci cand vine vorba despre gestionarea starii de sanatate a cainilor. Marcand inceputul unei noi perioade de activitate si crestere in natura, cu temperaturi ridicate si cu imbunatatirea conditiilor meteorologice, primavara este momentul in care parazitii externi ai patrupedelor isi reiau activitatea. Aceasta crestere naturala a activitatii parazitilor, in special a capuselor, expune cainii unor riscuri semnificative, mai ales atunci cand nu se implementeaza la timp masuri adecvate de protectie.