Pentru el

#stil masculin #moda barbati #garderoba

Ghidul barbatului: ce haine porti la 30 de ani?

Barbatul de 30 de ani este abia in adolescenta din punct de vedere al modei. E timpul sa-si gaseasca un stil si sa renunte la blugii care atarna prea jos.

Rigorile vietii de adult inseamna renuntarea la toate hainele pe care le-ai purtat in facultate, dar nu in favoarea unui stil scortos care iti aduce aminte de tatal tau, ci pentru a-ti dezvolta stilul propriu.

Daca ai doar un costum pe care il porti la nunti si inmormantari , e timpul sa iti dezvolti garderoba.

Dupa ce ai trecut de 30 de ani, nu ar trebui sa mai ai in sifonier tricouri cu numele firmei pe ele si nici jeansi cu talie joasa, pe care ii porti fara curea.

Hanoracele cu gluga raman doar pentru excursiile la munte, iar tenisii, chiar daca sunt de la o firma sport buna, trebuie inlocuiti cu pantofii sport.

Pentru un look casual, cumpara-ti un sacou cambrat si asorteaza-l cu o pereche de blugi indigo inchis.

Deschide-ti sifonierul si pune deoparte tot ce nu ai purtat in ultimul an. Cele mai multe haine, probabil ca nu se mai potrivesc cu varsta ta si cu stilul nou pe care il incerci, asa ca le poti dona nevoiasilor.

 

Exerseaza combinatiile de culori

 

Multi barbati se multumesc sa imbine o camasa alba cu un costum negru si cu cravata care e cel mai la indemana. Daca ai de gand sa iti imbunatatesti stilul, asta este varsta potrivita.

Hainele tale devin acum o carte de vizita care iti poate impresiona sefii sau te poate scoate din cursa pentru o promovare.

Cand vine vorba de camasi si cravate, nu exista niciodata prea multe. Pentru cei mai multi barbati, varsta de 30 de ani aduce si o siguranta financiara, asa ca este cel mai bun moment sa investesti in garderoba ta.

Chiar daca probatul hainelor in fata oglinzii este o activitate preponderent feminina, este si cel mai bun mod de a alege combinatiile de camasi si cravate.

Dupa ce ai invatat sa alegi cravata potrivita pentru fiecare camasa din sifonierul tau, mergi mai departe si alege-ti tinute potrivite atat pentru slujba, cat si pentru timpul liber.

 

Incepe sa investesti

 

Hainele barbatesti care nu sunt atinse de trendurile modei sunt cele mai scumpe insa si cele mai valoroase pe termen lung.

Incepe-ti investitia in tine cu o cravata scumpa sau cu o curea eleganta de firma. Pantofii si camasile sunt pasul urmator.

Un costum de firma este investitia cea mai costisitoare, dar unul bun te poate tine si zeci de ani, daca te ingrijesti in asa fel incat sa mai incapi in el.

Atunci cand alegi o cravata scumpa sau o pereche de pantofi de firma, nu te pripi si da-ti timp de gandire pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita. E vorba de o investitie pe termen lung, nu de haine pe care le vei purta doar un sezon.

 

Cumpara-ti un ceas de mana bun

 

Putini barbati apreciaza cu adevarat valoarea unui ceas de firma bun. Daca ai trecut de 30 de ani, e timpul sa cumperi un ceas de care sa nu-ti fie rusine sa-l lasi copiilor.

Poti incepe cu firme ca Movado sau Oris, iar cand esti dispus sa cheltuiesti mai mult, alege Rolex sau Omega.

Ceasul de mana este o investitie mare, dar unul sau doua iti sunt de ajuns. Chiar daca cei mai multi barbati nu observa la prima vedere un ceas, cei care o fac sunt sefii tai sau alti oameni care te pot ajuta in cariera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare